Erfaren arbetsledare med produktionsteknisk kompetens

Ledig tjänst på Contura Steel AB

Sök ledigt jobb som Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter i Karlshamn. Nu finns det en ledig tjänst på Contura Steel AB i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-23.

Hitta till arbetsplatsen på Contura Steel AB

Arbetsplatsen hos Contura Steel AB ligger i Karlshamn i Blekinge län.

Yrke Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Arbetsort Blekinge län – Karlshamn
Arbetsplats Contura Steel AB
Organisationsnummer 5567453443 (Contura Steel AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Contura Steel AB

Vill du jobba i ett snabbrörligt företag med tydlig lokal prägel och miljöprofil? Gillar du varierande arbetsuppgifter? Det går bra nu! Och vi vill bli ännu bättre. Därför söker vi en driven och erfaren arbetsledare med produktionsteknisk kompetens till vår produktion i Mörrum.

Tjänsten innebär personalansvar för ca 15 medarbetare i produktion och lager där du skall planera, leda och fördela arbetet samt säkerställa att vi levererar det vi skall i tid, med rätt kvalitet och på ett säkert sätt för personalen och miljön. Då vi har mycket på gång i produktionen ingår i tjänsten även produktionstekniska uppgifter såsom effektivisering, lay-out förändringar, säkerställa underhåll, viss beredning samt att säkerställa att vi har rätt instruktioner, arbetssätt och rutiner.

Vi jobbar med rostfri plåt och metall och typiska arbetsuppgifter i vår produktionen är pressning, bockning, slipning och svetsning men också montering, packning och lagerarbete. Mycket av arbetet är automatiserat men en del hantverksmässigt jobb förekommer också.

Du rapporterar till vår platschef.

De personliga egenskaperna och inställningen är viktig och vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:

· Du är en mycket god ledare

· Du trivs med eget ansvar och kan ta självständiga beslut

· Du trivs med varierande arbetsuppgifter

· Du vill hela tiden förbättra och har en positiv syn

· Du tilltalas av att arbeta i ett växande och dynamiskt företag med korta beslutsvägar

Vad du har:

Det är ett krav att du har jobbat i arbetsledande befattning tidigare och även att du jobbat med produktionstekniska uppgifter. Har du tidigare erfarenhet från metallindustri och/eller volymproduktion är det meriterande. Du måste kunna tala och skriva svenska flytande och engelska är starkt meriterande.

Intresserad? Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan snarast men senast 23 April.


Contura Steel AB är ett ägarlett familjeföretag med lång historia som tillverkar rostfria produkter för kök, våtutrymmen och utemiljöer under de välkända varumärkena Contura och Olofström. Vi är drygt 20 anställda omsätter ca 50 MSEK och har vår fabrik och huvudkontor i Mörrum, Blekinge. Se www.conturasteel.se


Är du intresserad av tjänsten på Contura Steel AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter är 2024-04-23.

Sök andra jobb som arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb