Objektvision söker QA Engineer med fokus på automatisk testning av frontend

Ledig tjänst på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och månadslön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB

Arbetsplatsen hos Telin Rekrytering & Konsult Syd AB ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Organisationsnummer 5568591076 (Telin Rekrytering & Konsult Syd AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB Om oss

Nordic Commercial Property är en föregångare på den digitala marknaden för kommersiella fastigheter, bolaget har funnits sedan 1998 och ägs idag av den finska mediekoncernen Alma Media. Våra kunder är fastighetsmäklare, fastighetsägare och beslutsfattare inom fastighetsbranschen. Vårt uppdrag är att förbättra hur företag annonserar, hyr ut och säljer kommersiella fastigheter.

Våra marknadsplatser, Objektvision i Sverige, Toimitilat Kauppalehti och Toimitilat.fi i Finland, erbjuder företag och privatpersoner som söker affärslokaler ett omfattande utbud av lediga kontorsplatser, butiksutrymmen, produktionsutrymmen och lagerutrymmen. Vi finns i Kalmar och Stockholm i Sverige, i Helsingfors och Vasa i Finland.


Vi är ett framåtlutat företag som satsar på utveckling, både som bolag och individer. Hos oss på Nordic Commercial Property erbjuds du inte bara en rolig och utmanande tjänst i ett sammansvetsat gäng, vi är också marknadsledande inom vår bransch. Här ges du även goda utvecklingsmöjligheter, genom både interna och externa konferenser och utbildningar. Vi erbjuder även våra anställda flexibla arbetstider, förkortad arbetstid samt gemensamma företagsaktiviteter och resor – allt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas!


Den utlysta tjänsten är placerad i våra stora nyrenoverade lokaler i gamla ångkvarnen bredvid Kalmarsalen.


Om tjänsten

I rollen som QA Engineer kommer du att ansvara för utvecklingen och implementeringen av automatiserade testfall för frontend-applikationer. Viss testning av API:er via REST och SOAP ingår också. Du kommer att arbeta nära vårt utvecklingsteam för att säkerställa att nya funktioner och ändringar testas grundligt. Att identifiera och rapportera fel och buggar är en viktig del av processen för att säkerställa hög kvalitet och användarvänlighet. Vidare kommer du också att arbeta mer hands on med utveckling för att avhjälpa de buggar eller problem du identifierar i processen.


Det är viktigt för oss att vi har ett bra testunderlag och dokumentation för att ge bra förutsättningar för vår organisation att äga systemet över tid. Våra system körs i Azure och det pågår alltid jobb med att optimera och förbättra vår infrastruktur. Det innebär en del teknisk testning med fokus på felhantering, robusthet och prestanda. Du kommer att ansvara för övervakning av systemet samt testning av nya funktioner med kundnytta och enkelhet i fokus.


Tjänsten är tills vidare och förväntas starta omgående. Placeringsort är Kalmar. 


Vi tycker det är utvecklande att mötas på jobbet, men vi tillämpar även hybridarbete där du ges möjlighet arbeta hemifrån 2–3 dagar i veckan.
Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av att skapa och implementera automatiserade testsviter för frontend och API:er, samt djupgående kunskap om QA-metodiker, verktyg och bästa praxis. Förmågan att arbeta i team och kommunicera effektivt är avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du är nyfiken, positiv, noggrann och strukturerad och drivs av att ständigt utveckla processerna framåt.


Du är en lagspelare och som har ett stort intresse för QA-processer och erfarenhet av C#/.NET, DevOps, Azure, SQL och IT-Säkerhet.


Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling. Attraktiv ersättning och förmånspaket ingår.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av:• Mjukvarutestning/testautomatisering (Cypress, Mocha, Selenium eller liknande)
• JIRA och Confluence
• Att dokumentera ditt arbete
• API-drivna backend-system typ REST, SOAP
Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se


Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.


Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2023-12-10.

Sök andra jobb som systemutvecklare/programmerare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb