Säsongsmedarbetare - logistik

Ledig tjänst på BAUHAUS & Co KB

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på BAUHAUS & Co KB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt Svensk Handel, Detaljhandel. Arbetet är Säsongspersonal Vår/sommar 2024. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-03-31.

Hitta till arbetsplatsen på BAUHAUS & Co KB

Arbetsplatsen hos BAUHAUS & Co KB ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats BAUHAUS & Co KB
Organisationsnummer 9696306944 (Bauhaus & Co KB)
Anställningsvillkor Säsongspersonal Vår/sommar 2024
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt Svensk Handel, Detaljhandel
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-31

BAUHAUS & Co KB Nu söker vi på BAUHAUS logistikmedarbetare till säsongen 2024. Hos oss börjar högsäsongen redan till våren och som logistikmedarbetare startar du anställningen i MÅNAD , för att jobba med uppbyggnaden och förberedelserna, och pågår till sista maj , med chans till förlängning över sommaren. Tjänsten är på deltid.Arbetsbeskrivning:

I rollen som logistikmedarbetare ansvarar du för varans väg från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att fylla på och prismärka varor på försäljningsavdelningarna så att varuhuset alltid är redo att ta emot kunder.

Vår målsättning är att ha branschens finaste byggvaruhus så vi söker dig som har en känsla för ordning. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor.

Vi BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?Vem söker vi?

Vi söker efter dig som kan arbeta varierade arbetstider både dag/kväll/helg. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort så är det ett plus. Vi gillar att du är självständig, lösningsorienterad och att du tycker om att ge service.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi gillar om du är utvecklingsmotiverad och vill bidra till att vi bibehåller branschens bästa kundservice. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal.

I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag  finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirarenade arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi bidrar till en bra företagskultur och rolig arbetsplats 
Vi uppmärksammar framgång och innovativa idéer
Vi arbetar för en trygg och säker arbetsmiljö
Vi har nolltolerans mot trakasserier och diskriminering
Vi accepterar ingen form av korruption
Vi arbetar för en hållbar utveckling
Vi följer policyer,riktlinjer och lagkrav
BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare  utveckling och därför har vi egna utbildningsprogram inom t ex försäljning och ledarskap, vi har också ett Talent-program där man ges möjlighet till personligutveckling och att ingå i mentorsprogram med en egen mentor, allt för att stärka den egna karriären.  BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder varav 24 varuhus och en webshop i Sverige. Vi är drygt 20.000 medarbetare i världen och ca 3000 i Sverige. Vi finns från Umeå i norr till Malmö i söder. 
Är du intresserad av tjänsten på BAUHAUS & Co KB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-03-31.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Hultsfred
  Sommarvikarie på Supply, lagerplanerare

  Ledigt jobb som lagerplanerare på IKEA Industry Hultsfred AB i Hultsfred

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerplanerare
 • Nybro
  Lagermedarbetare på heltid sökes inför ett kommande behov i Nybro!

  Ledigt jobb som terminalarbetare på Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Nybro

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som terminalarbetare
 • Mönsterås
  Lagerarbetare till produktionen

  Ledigt jobb som lagerarbetare på BK Tech Group AB i Mönsterås

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Kalmar
  Säsongsmedarbetare - logistik

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Bauhaus & Co KB i Kalmar

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare