Toppsäljare inom solceller

Ledig tjänst på Nordpolen Energi

Sök ledigt jobb som Innesäljare i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Nordpolen Energi i Kalmar län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-01-31.

Hitta till arbetsplatsen på Nordpolen Energi

Arbetsplatsen hos Nordpolen Energi ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Innesäljare
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Nordpolen Energi
Organisationsnummer 5591733653 (Nordpolen energi AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-01-31

Nordpolen Energi

Är du en eldsjäl för försäljning, kundservice och vill göra en viktig insats för klimatet i jobbet? Solceller är framtidens energi och marknaden för solceller ökar nu kraftigt i Sverige. Det betyder att många kunder är intresserade och nyfikna på solceller till sin villa eller företag!


Vi på Nordpolen Energi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till villor, företag och industrier i Sverige och söker nu nya medarbetare som vill hjälpa våra kunder att ta fram den bästa solcellslösningen för just dem. Vi växer och söker nu ytterligare säljare till vårt team i Kalmar.


Du kommer jobba nära ledningen och kommer ha mycket eget ansvar med möjlighet att påverka organisationen. Många av våra kunder är redan intresserade av solenergi till sitt hem. Din uppgift med att hjälpa dem till rätt lösning blir mycket uppskattad. Detta gör du genom att boka in möten där ni går igenom kundens behov och tar in allt underlag för att sätta ihop en offert till kunden. Du är ansvarig för ett eget distrikt med ansvar för bland annat: Planera kundbearbetning utifrån tilldelat kundunderlag, boka in kundmöten designa solcellsanläggningar utifrån kundens förutsättningar och behov, orffertskrivning och planering med kund, upprätta både kortsiktiga och långsiktiga målsättningar tillsammans med ledningen. Kontakt med uppdragsgivare och installatörer.


Vem vi söker: Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet av behovsorienterad försäljning eller har erfarenhet av kundrelationer från någon annan bransch. Har du säljerfarenhet får det förstås gärna vara från B2C eller B2B, uppsökande försäljning och längre säljcykler, och har du tekniska säljkunskaper är detta meriterande. Men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, är en relationsbyggare och jobbar utifrån ett strukturerat arbetssätt


Formella krav: Tidigare erfarenhet av kundrelationer, God datorvana, speciellt MS Office och Excel, Flytande svenska i tal och skrift.


Vad vi erbjuder: Detta är en roll med mycket frihet och eget ansvar för att nå uppsatta mål. Vi jobbar med kontinuerlig uppföljning och kommer självklart att ge dig den vägledning som behövs. På Nordpolen Energi jobbar vi med tajta kommunikationsvägar och det ska vara lätt att kommunicera med alla kollegor i företaget. Vi på Nordpolen Energi drivs av utveckling i såväl företaget som hos våra medarbetare. Vi är ett gött gäng som regelbundet hittar på aktiviteter både på arbetstid och fritid!

Du erhåller förutom din grundlön provision på försäljning. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten skall tillsättas snarast, kontakt oss på jobb@nordpolenenergi.se vid flera frågor!


Är du intresserad av tjänsten på Nordpolen Energi? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Innesäljare är 2024-01-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb