Mekaniker

Ledig tjänst på Wikan Personal Karlskrona AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Wikan Personal Karlskrona AB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-04.

Hitta till arbetsplatsen på Wikan Personal Karlskrona AB

Arbetsplatsen hos Wikan Personal Karlskrona AB ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Wikan Personal Karlskrona AB
Organisationsnummer 5568427818 (Wikan Personal AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-04

Wikan Personal Karlskrona AB Är du en nyfiken och driven mekaniker med känsla för god service som söker efter en ny utmaning? Nu hjälper vi en av våra kunder i Kalmar att hitta deras nästa mekaniker.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du att ha en nyckelroll och ett helhetsansvar över de service- och skadeärenden du utför. Du ansvarar självständigt för att ärendet blir utfört på ett professionellt sätt och på angiven tid, till din hjälp har du kollegor som ger dig förutsättningar att lyckas på bästa sätt.
Arbetet är omväxlande med service, skador, nymontering och driftsättning av både motorcyklar och mopeder samt varudeklaration av inbyten och förmedlingar. Då kunden är en auktoriserad verkstad kommer din personliga utveckling tillgodoses löpnade genom märkesspecifika utbildningar.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För denna tjänst söker vi dig som har:
- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
- Minst 3 års erfarenhet av yrket
- MC-kort (A-behörighet)

Vi sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Huvudförutsättningen för att arbeta hos oss är att du har ett starkt intresse för motorcyklar, du gillar lagarbete och vill skapa kundvärde genom kvalitet, kundomsorg och service.

MC-kort (A-behörighet) samt mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i denna tjänst.

Information och kontakt
För mer information kontakta rekryteringskonsult Emma Moding 0731-521703.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 4/8.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se
Är du intresserad av tjänsten på Wikan Personal Karlskrona AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-08-04.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb