Skadereparatör

Ledig tjänst på Holmgrens Bil

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Holmgrens Bil i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Holmgrens Bil

Arbetsplatsen hos Holmgrens Bil ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Holmgrens Bil
Organisationsnummer 5563136620 (Holmgrens Bil AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Holmgrens Bils skadecenter i Kalmar söker en skadereparatör som kan förstärka teamet⭐ Kan du vara den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov

Krav och meriter
️ Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning
️ B-körkort är ett krav
️ Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande
️ Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör hos oss arbetar du med BMW, MINI, Nissan, Hyundai och MG och kommer få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett kunnigt team med ett nära samarbete och god sammanhållning!

Omfattning: Heltid tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Arbetstider: 07:00-16:00
Placeringsort: Kalmar
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder

Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram (https://www.instagram.com/holmgrensbil/) och karriärsida (https://holmgrensbil.teamtailor.com/).

Ansökan
Ansök senast 31 december 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mats Eriksson på mejl mats.eriksson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Holmgrens Bil? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-12-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb