Almi söker rådgivare med fokus på finansiering

Ledig tjänst på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB

Sök ledigt jobb som Företagsrådgivare i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Arbetet är Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-08-07.

Hitta till arbetsplatsen på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB

Arbetsplatsen hos Telin Rekrytering & Konsult Syd AB ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Företagsrådgivare
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Organisationsnummer 5568591076 (Telin Rekrytering & Konsult Syd AB)
Anställningsvillkor Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB Om tjänsten
Som rådgivare med fokus på finansiering är du en del av utlåningsverksamheten inom Almi i Kalmar län som har fokus på kvalitet i kreditprocessen, riskhantering samt riskkontroll.
Rollen innefattar samlad kunskap om Almis samtliga erbjudanden med fördjupning inom finansiering. Som rådgivare med fokus på finansiering stöttar du kundföretag att analysera och utveckla sina affärsmodeller med fokus på utveckling. Du genomför behovsanalyser och tillsammans med kunden identifierar ni behov för vidare utveckling och ökad konkurrenskraft. Baserat på detta söker du aktivt samarbete internt eller via externa parter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Du arbetar med egen kundstock och söker aktivt nya kunder med både nationell och internationell tillväxtpotential.
På Almi arbetar du självständigt, men också genom team, med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.
Våra kunder finns i hela Kalmar län.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Kalmar.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finansområdet gärna med inriktning på revision/redovisning. Erfarenhet från olika branscher, t.ex. bank,god kunskap och förståelse om krediter och företagsfinansieringär en fördel. Finansieringsanalyser och affärsförhandlingar är något du har erfarenhet av.
För att lyckas i rollen krävs att du är drivande och kreativ, kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och ofta bank. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, van vid att jobba proaktivt och har ett stort engagemang. Du är analytisk, strukturerad och har vana att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till kollegorna i teamet internt såväl som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus.
Vår värdegrund baseras på mod att tänka nytt och att vi värdesätter olikheter. Genom att agera affärsmässigt och ansvarsfullt samt med glädje och engagemang så skapar vi hållbar framgång tillsammans!
Vi ser positivt på att du kan regionen och har ett regionalt nätverk.
Du har B- körkort och egen bil.

Om arbetsgivaren
Vi är 14 medarbetare på Almi Kalmar län och vår vision är att skapa möjligheter för bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på VIDARE tillväxt och expansion. 
Vi är ett sammansvetsat team som präglas av prestigelöshet, öppenhet och engagemang. Vi har roligt på jobbet och nyttjar våra kompletterande kompetenser för våra kunders bästa.

Läs mer om oss och våra erbjudanden påwww.almi.se/kalmar

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner i Kalmar län AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74eller e-post linda@telinrekrytering.se
Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nukan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.
Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Företagsrådgivare är 2022-08-07.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Kalmar
  Almi söker rådgivare med fokus på finansiering

  Ledigt jobb som företagsrådgivare på Telin Rekrytering & Konsult Syd AB i Kalmar

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som företagsrådgivare