Maskinkonstruktör inom automation och robotteknik

Ledig tjänst på Cobotech Kalmar AB

Sök ledigt jobb som Civilingenjör, konstruktion, maskin i Kalmar. Nu finns det en ledig tjänst på Cobotech Kalmar AB i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-13.

Hitta till arbetsplatsen på Cobotech Kalmar AB

Arbetsplatsen hos Cobotech Kalmar AB ligger i Kalmar i Kalmar län.

Yrke Civilingenjör, konstruktion, maskin
Arbetsort Kalmar län – Kalmar
Arbetsplats Cobotech Kalmar AB
Organisationsnummer 5591158224 (Cobotech Kalmar AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-13

Cobotech Kalmar AB

Är du en maskinkonstruktör som vill arbeta i en kreativ miljö där du får konstruera specialanpassade robotapplikationer? Hos Cobotech erbjuds nu möjligheten att arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med ett härligt gäng. Vi letar efter dig som är driven, har stor entreprenörsanda och vill hjälpa företag att automatisera.


Om oss:

Cobotech konstruerar och bygger robotapplikationer med kollaborativa robotar inom tillverkande industri, verkstad, förpackningsindustri, livsmedelsindustri med mera. Vi representerar ett stort tekniskt kunnande och jobbar nära våra kunder i Sverige.


Om tjänsten:

Du arbetar i en varierande vardag där du ena dagen kan designa en robotapplikation och andra dagen utveckla ett specialanpassat robotverktyg. Deltagande i hela kedjan från förfrågningsunderlag till installation och driftagande. Utöver konstruktion ingår även produktutveckling, tekniska förstudier och riskbedömningar i ditt ansvarsområde.


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom tekniskt område, gärna inom konstruktion eller maskinteknik

• Du har något års erfarenhet av konstruktion

• Erfarenhet inom SolidWorks och Inventor

• Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

• B-körkort


I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning. När du pratar med kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras problem.


Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: KalmarÄr du intresserad av tjänsten på Cobotech Kalmar AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Civilingenjör, konstruktion, maskin är 2024-03-13.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb