Terminaloperatör

Ledig tjänst på Köpingsfabriken

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Köping. Nu finns det en ledig tjänst på Köpingsfabriken i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-22.

Hitta till arbetsplatsen på Köpingsfabriken

Arbetsplatsen hos Köpingsfabriken ligger i Köping i Västmanlands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Västmanlands län – Köping
Arbetsplats Köpingsfabriken
Organisationsnummer 5560426792 (Yara AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-22

Köpingsfabriken

Vi söker nu operatörer till vår terminal i Köping.

Köpingsfabriken är en ledande tillverkare av teknisk ammoniumnitrat (TAN) i Yara. Med 2 salpetersyraenheter och 2 TAN-linjer är vår globala kapacitet 360 kt TAN som används i civila sprängämnen och gruvindustrin. Vi producerar också mer än 100 kt produkter för vattenbehandling, DeNOx och miljöapplikationer. Fabriken i Köping har cirka 120 anställda och är certifierade ISO 9001 och ISO 14001 och OHSAS 18001. Våra team följer de strikta standarderna inom säkerhet, miljö, kvalitet och produktivitet.

I Yara-miljön kommer du att stimuleras att dela kunskap och sträva efter kontinuerlig tillväxt och personlig utveckling för att uppfylla de utmanande målen i linje med uppdraget och samtidigt upprätthålla Yaras värderingar.

Arbetsuppgifter:

 • Du kommer att få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom Kemi och AN-området, exempelvis lastning och beredning av kemikalielösningar och fyllning av järnvägsvagnar.
 • Du kommer att arbeta med säckning och utlastning av Tekniskt Nitrat.
 • Du deltar i förebyggande underhålls-arbeten och är även aktiv i underhålls- och förbättringsarbete inom Terminalen.
 • Rangering av tågvagnar och lastning med lastmaskin
 • Du deltar i övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen vid behov.

Profil:

 • Du har tagit gymnasieexamen.
 • Du har tidigare erfarenhet av terminalarbete, gärna inom kemteknisk industri.
 • Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och stresstålig. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta. Du är flexibel och tycker om att lära och utveckla nya processer.
 • Du har kunskap i MS-Officepaketet, har du kunskaper i affärsystemet SAP/R3 så är detta ett plus.
 • Du har truckkort med maskinförarbevis.
 • Du talar och skriver svenska flytande.Är du intresserad av tjänsten på Köpingsfabriken? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-22.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.