Personlig assistent i Kävlinge

Ledig tjänst på ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Kävlinge. Nu finns det en ledig tjänst på ÖRBÄCK ASSISTANS AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-04-19.

Hitta till arbetsplatsen på ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Arbetsplatsen hos ÖRBÄCK ASSISTANS AB ligger i Kävlinge i Skåne län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Skåne län – Kävlinge
Arbetsplats ÖRBÄCK ASSISTANS AB
Organisationsnummer 5568223423 (Örbäck Assistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-04-19

ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Örbäck Assistans är det lilla familjeägda assistansbolaget som genom närhet, engagemang och kompetens ger sina kunder och assistenter den service och hjälp som de behöver, när de behöver det. Företaget startade 2010 och har 35 års erfarenhet av personlig assistans.

Vi söker nu efter ett par nya timvikarierande personliga assistenter som skall arbeta under våren samt i sommar. Kunden bor i Kävlinge och har MS. Erfarenhet av diagnosen är ett plus men inte ett krav. Tiderna kommer att vara förlagda på dag- och kvällstid mellan 9-21.30.

Kunden har ett stort vård- samt omsorgsbehov, så arbetsuppgifterna spänner över livets alla delar från dusch och hygien till utevistelse och matlagning.

Du som assistent skall vara glad, positiv, självgående, flexibel, lyhörd och kunna strukturera upp och organisera vardagen på ett bra sätt så att både måsten och guldkorn får utrymme.

Tveka inte att söka denna tjänst, rekrytering kommer att påbörjas omgående.


Är du intresserad av tjänsten på ÖRBÄCK ASSISTANS AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-04-19.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb