Lager- och Terminalmedarbetare till DANX i Jönköping

Ledig tjänst på Eterni Jönköping

Sök ledigt jobb som Terminalarbetare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Eterni Jönköping i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Eterni Jönköping

Arbetsplatsen hos Eterni Jönköping ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Terminalarbetare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Eterni Jönköping
Organisationsnummer 5568637283 (Eterni Sweden AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Eterni Jönköping

Lager- och Terminalmedarbetare på deltid till DANX

Är du en person som trivs i en händelserik miljö där det ställs höga krav på dig att vara initiativtagande, noggrann och kvalitetsmedveten? Är du en flexibel och samarbetsvillig teamspelare som har vana av att arbeta mot mål och deadlines? Sök då till denna tjänsten!
 

ARBETSUPPGIFTER Som  lager- och terminalmedarbetare på deltid kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som bl.a lagerhållning, skanning, förberedning av utleverans och lossning av gods på lastbil. Arbetet kan också innebära sortering av gods, hantering av returer samt truckkörning. Du kan i rollen få arbeta lite varierade tider och det finns goda möjligheter att få arbeta på olika avdelningar med en rad olika arbetsuppgifter. Det ställer också krav på dig att du kan vara flexibel, både vad gäller arbetstid och arbetsmoment. 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö där ditt arbete gör skillnad? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. I rollen som lager- och terminalmedarbetare söker vi dig som självständigt och strukturerat arbetar för att leverera god kvalité. Du blir därför en viktig del i att varje gods anländer precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Förväntningar på struktur, kvalitet och leveranser är höga och här har du som lager- och terminalmedarbetare en viktig roll..
Tillsammans med ditt team hjälps ni åt för att leverera en kvalitetssäker process genom att  hålla deadlines.

Du trivs med ett fysiskt arbete, är duktig på att ta initiativ samt är flexibel i ditt sätt att handskas med varierade arbetsuppgifter. Det råder ett högt tempo där förväntningarna och målen är att ha koll på de rutiner och arbetssätt som gäller för våra olika kunder. I övrigt kommer man ingå i härliga team på anläggningarna där du får möjlighet att arbeta tillsammans med drivna kollegor, där man strävar efter att uppnå kvalité, samt effektivisera rutiner och arbetsuppgifter.

Om tjänsten:

  • Tids- och kvalitetssäkra att man håller deadlines
  • Initiativtagande och flexibel i både arbetsuppgifter och arbetstider
  • Trivas i arbete med högt tempo

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Erfarenhet från terminalarbete
  • Förståelse för svenska i tal och skrift
  • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
  • Truckkort A+B.
  • Utbildning inom ADR

Meriterande:

  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Körkort samt tillgång till bil då det kan vara lite problematiskt att ta sig till arbetsplatsen kollektivt under dessa tider


Tjänsten som Lager- och Terminalmedarbetare är ett deltidsuppdrag för dig som vill ha en annan sysselsättning bredvid ditt andra jobb, studier, föräldraledighet etc. Du blir anställd av oss på Eterni Sweden och uthyrd hos vår kund Danx. Arbetstiderna kommer variera men riktar sig främst på kvällstid mellan 17:30-22:30. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta ansvarige rekryterare Carina Johansson som nås på carina.johansson@eterni.se eller via telefon på 073-861 72 31, eller Eric Lundgren som nås på eric.lundgren@eterni.se, eller via telefon på 0738-61 72 61.
 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!


Är du intresserad av tjänsten på Eterni Jönköping? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Terminalarbetare är 2023-10-08.

Sök andra jobb som terminalarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb