Reservdelskoordinator

Ledig tjänst på Holmgrens Bil

Sök ledigt jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Holmgrens Bil i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Tillsvidare med 6 månaders provanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-08.

Hitta till arbetsplatsen på Holmgrens Bil

Arbetsplatsen hos Holmgrens Bil ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Holmgrens Bil
Organisationsnummer 5563136620 (Holmgrens Bil AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-08

Är du en initiativtagande och noggrann person med erfarenhet av reservdelshantering? Vill du utveckla processer och stötta organisationen med din expertis - fortsätt läsa mer om denna tjänst!

Om dig

Vi söker dig som trivs i en roll där du har många kontaktytor och vill fortsätta arbeta med processutveckling.Du kommunicerareffektivt med olika intressenter och är en duktig samordnare.Du är även en person somtar egna initiativ samtidigt som du trivs attsamarbeta, och du har en förmåga attse lösningar. En förutsättning för att lyckas i denna roll är även att du har en god administrativt vana ochkänsla för detaljer.

Viktiga erfarenheter

Ett genuint intresse för bil- och motorbranschen Erfarenhet inom reservdelshanteringeller liknande uppgifter Förmåga att hantera flera system och databaser i ditt dagliga arbete God kommunikationsförmåga bådeskriftligt och muntligt

B-körkort är ett krav.Kunskap i Palette och Kobra är meriterande men inget krav.

Om jobbet

Som Reservdelskoordinator på Holmgrens Bil har du ett centralt ansvar attutveckla och förbättra processer för reservdelshantering samt ansvara fördokument, rutiner och utbildningar inom området. Rollenkombinerar administrativa och operativa uppgifter där du bidrar till att processer och vår lagerhantering är både effektiva och moderna. I rollen ingår även att samordna information samt kommunicera med våra generalagenter.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Övervaka och följa upp KPIer Genomföra interna revisioner inom reservdelshantering Säkerställa ett optimerat och resurseffektivt lager Genomföra löpande utbildning och coachning inom området Arbeta med och implementera framgångsmodeller

Resor i tjänsten kan förekomma.

  Vad vi erbjuder

  Hos Holmgrens Bil erbjuder vi en spännande arbetsplats i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör. Holmgrens Bil erbjuder en rad personalförmåner, från friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Vi är anslutna till kollektivavtal för att du ska känna dig trygg hos oss.

  Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

  Ansökan

  Skicka in din ansökan senast 8 augusti 2024. Vid frågor eller funderingar, kontakta HR- och Servicemarknadsdirektör Annika Duvek på mejl annika.duvek@holmgrensbil.se

  Välkommen med din ansökan!
  Är du intresserad av tjänsten på Holmgrens Bil? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist är 2024-08-08.

  Om Svenskajobb.se

  Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

  Sök lediga jobb

  Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb