Snickare/målare

Ledig tjänst på 036 VVS AB

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på 036 VVS AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-29.

Hitta till arbetsplatsen på 036 VVS AB

Arbetsplatsen hos 036 VVS AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats 036 VVS AB
Organisationsnummer 5591315733 (036 VVS & Badrumsrenovering AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-29

Hej

Snickare/målare söks omgående i Jönköping.

Vi söker dig som har erfarenhet eller vill utöka din erfarenhet tillsammans. Våra uppdrag varierar därför efterfrågar vi en person är flexibel och ansvarsfull.

Vi erbjuder en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Är du intresserad av tjänsten på 036 VVS AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2021-12-29.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.