Linjeförare / Processkötare till Ahlins i Habo

Ledig tjänst på Montico HR Partner AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Montico HR Partner AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-27.

Hitta till arbetsplatsen på Montico HR Partner AB

Arbetsplatsen hos Montico HR Partner AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Montico HR Partner AB
Organisationsnummer 5565806741 (Montico Hr Partner AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-27

Montico HR Partner AB *
Ahlins har lång erfarenhet av ytbehandling och finns i Habo. De är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och automatisering. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Om tjänsten
Vi söker en driven linjeförare/processskötare som gillar att jobba med frihet under ansvar.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som linjeoperatör betyder att du ser till att en linjen är i ständig rullning och att produktionen går så felfritt som möjligt. Du är ansvarig för att hantera diverse avvikelser under produktionens gång. Dagliga arbetsuppgifter som kan förekomma är: mätning, kontroller och justeringar. Du kommer även ansvara för reningsverket. Du kommer vara rösten upp till cheferna för eventuella förbättringar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
Vi söker dig som:
* är noggrann
* strukturerad
* effektiv
* ansvarstagande
* har vilja att utvecklas tillsammans med företaget
* har vana att arbeta med olika processer
* tycker om att arbeta fysiskt

Passar du in på denna beskrivningen kan detta vara ett jobb för dig.

Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande.
Är du intresserad av tjänsten på Montico HR Partner AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-27.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.