Lagermedarbetare till Elgiganten Logistiks nya anläggning

Ledig tjänst på Elgiganten AB

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Elgiganten AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/ 2-skift ( dag/kväll). Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-03.

Hitta till arbetsplatsen på Elgiganten AB

Arbetsplatsen hos Elgiganten AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Elgiganten AB
Organisationsnummer 5564714474 (Elgiganten AB)
Anställningsvillkor Heltid/ 2-skift ( dag/kväll)
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Elgiganten AB Vi dominerar i nuet och skapar framtidens logistik!
Vårt hjärta slår för logistik! Som en del av Elkjøp-koncernen förser vi samtliga kunder, Elgiganten-butiker och hubbar i Norden med hemelektronik, kök och andra typer av produkter.
Logistik är något levande, ett komplext omlopp av varor som ska ut till rätt kund i rätt tid. Truckar, transportband, lastbilar, automationslösningar, IT-system, lyftanordningar och alla andra hjälpmedel i vår vardag utgör kroppspulsådern, men allting stannar utan hjärtat, människorna. En livsviktig pumpande kraft och själen i Elgiganten Logistik. Det är människor som får allt att flyta på i Nordens största logistikenhet.
Tillsammans utgör vi hjärtat i Elgigantens logistikmaskineri och du hittar oss på Torsvik, cirka 1 mil söder om Jönköping.
Vill du vara en del av något större? Idag har vi en yta på 107 000 kvm. Vi växer och år 2024 har vi utökat med en ny anläggning på 86 600 kvm. Därför behöver vi dig! Vi söker nu 40 st lagermedarbetare till vår nya anläggning som öppnar i maj 2024

 Om tjänsten
Elgiganten Logistiks lagerproduktion består av flera olika avdelningar. Tillsammans ansvarar de för ett stort varuflöde. Varor skall lossas från ankommande lastbilar och tåg för att sedan lagras in på rätt plats på ett effektivt sätt i väntan på att de skall hämtas och lastas säkert och nå våra kunder och butiker på utsatt tid. På vår nya anläggning på Torsvik kommer vi att ta hand om vitvaror och kök medan övriga varor som TV-apparater  och mindre elektronik hanteras på vårt befintliga lager. För att få variation i din vardag och få möjligheten att lära dig flera saker kommer du att växla mellan olika arbetsuppgifter på lagret. För den som vill finns det goda möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker hos oss! Truckkörning, plock & pack och lastning är några av de arbetsuppgifter som förekommer på lagret.  Som lagermedarbetare ingår du i ett team om 15-20 personer som arbetar 2-skift (dag/kväll) varannan vecka. Tillsammans med er Team Manager samarbetar ni för att uppnå avdelningens mål och bidra till att alla våra flöden fungerar som de ska.

Vi är en arbetsplats där hela världen är representerad. Mer än 50 nationaliteter arbetar här och denna mångfald ser vi som en styrka. Som Gigant förväntas du också bidra till en arbetsmiljö och en kultur där alla människor känner sig välkomna och respekterade oavsett vilken bakgrund de har. Därför är din personlighet och värdegrund minst lika viktig som dina erfarenheter när du söker jobb hos oss.

Vi söker dig som:

• Behärskar svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av lagerarbete och/eller truckkörning är ett meriterande - särskilt klämtruck eller höglyftande skjutstativstruck.

Vem är du?
Vi har höga förväntningar på din förmåga att ta ansvar för ditt uppdrag, följa säkerhetsrutiner och samarbeta med andra. De som möter dig uppfattar dig som en positiv och nyfiken person tycker det är viktigt och roligt att göra ditt bästa. Vi vet att det bidrar till en trevligare arbetsplats och goda resultat. Om du tycker att det stämmer in på dig är det kanske dig vi söker!

I den här rekryteringen använder vi olika urvalsmetoder för att hitta rätt kandidater. Processen innehåller bland annat färdighetstester och personlig intervju.

Med rätt ambitioner och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Här kommer du få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi har en stark tro att man ska kunna kombinera en aktiv fritid och föräldraskap med karriär. Förmåner som friskvård, personalköp, bonus och pension enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
Elgiganten Logistik värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken

Ansökan
Elgiganten Logistik värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken.

Vill du veta mer om oss och möta några av våra medarbetare? Klicka här!

Är du nyfiken på vår anläggning? Klicka här!
Är du intresserad av tjänsten på Elgiganten AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-03-03.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Jönköping
  Noggrann person till Nässjö

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Pokayoke AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Jönköping
  Lagerarbete för dig som gillar att arbeta fysiskt!

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Pokayoke AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Jönköping
  Plockare till spännande uppdrag på Torsvik

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Pokayoke AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Nässjö
  Truckförare med erfarenhet av skjutstativ!

  Ledigt jobb som lagerarbetare på NearYou Sverige AB i Nässjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Mullsjö
  Vi söker materialansvarig till kund i Mullsjö!

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Aditro Logistics Staffing AB i Mullsjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Jönköping
  Lager- och transportmedarbetare Dagab Inköp & Logistik Jönköping

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Dagab Inköp & Logistik AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Värnamo
  Vi söker montörer med erfarenhet av mekanik till kund i Hillerstorp

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Aditro Logistics Staffing AB i Värnamo

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Gnosjö
  Truckförare/Orderplockare

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Untangle Bemanning AB i Gnosjö

  Sök jobbet som lagerarbetare
 • Vaggeryd
  Warehouse Optimizer till vårt centrallager

  Ledigt jobb som lagerplanerare på Power International Logistics AB i Vaggeryd

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerplanerare
 • Jönköping
  Välbetalt extrajobb på Dagabs lager i Jönköping

  Ledigt jobb som lagerarbetare på Meet a Group international AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lagerarbetare