Lärare F-3/ Förskollärare i förskoleklass

Ledig tjänst på Jönköpings kommun

Sök ledigt jobb som Lärare i förskoleklass i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Jönköpings kommun i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt kollektivavtal. Arbetet är Tillsvidare. 100%. Tillträde 2024-08-05.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-21.

Hitta till arbetsplatsen på Jönköpings kommun

Arbetsplatsen hos Jönköpings kommun ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Lärare i förskoleklass
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Jönköpings kommun
Organisationsnummer 2120000530 (Jönköpings kommun)
Anställningsvillkor Tillsvidare. 100%. Tillträde 2024-08-05.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt kollektivavtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Jönköpings kommun Dalviksskolan

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill vara med och arbeta i vårt förskoleklassteam på Dalviksskolan där förskollärare och lärare inriktning fritidshem ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete i förskoleklass, samt i samverkan mot fritidshemmet. I arbetsuppgifterna ingår undervisning, klassläraransvar och att möta eleverna där de befinner sig. I arbetslaget arbetar ni tillsammans med att utveckla och förbättra undervisningen.

I ditt uppdrag ansvarar du och dina kollegor för den viktiga röda tråden mellan förskola och grundskola. Där möter du våra allra yngsta elever och förbereder dem väl inför deras läranderesa på Dalviksskolan.

Välkommen till oss
På Dalviksskolan kommer du möta supertrevliga kollegor och ett mycket kompetent EHT. Dalviksskolan är en F-6-skola med ca 300 elever och 45 anställda. Skolan är belägen på Jönköpings höjder och ligger vackert med panoramautsikt över Vättern och staden. Här bjuds härliga miljöer med skog, vattendrag och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare och studenter på skolan vittnar om en god arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Dalviksskolan är en VFU-skola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från Jönköping University.

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

På vår hemsida kan du läsa mer om Dalviksskolan (https://www.jonkoping.se/barn--utbildning/grundskola-anpassad-grundskola-och-fritidshem/grundskolor-och-anpassade-grundskolor-a-o/dalviksskolan-f-6)

Läs mer om hur det är att jobba i Jönköpings kommun på jonkoping.se (https://www.jonkoping.se/naringslivarbete/jobbaijonkopingskommun.4.74fef9ab15548f0b8001425.html)

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs F-3, alternativt är förskollärare. En bred behörighet är meriterande. Du är väl förtrogen med LGR 22, och har god kompetens inom IT. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning att du även har lätt för att samarbeta i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov samt har goda ledaregenskaper.

Våra medarbetare på Dalviksskolan har och bidrar med:

• En positiv och flexibel grundinställning
• En väl utvecklad ansvarskänsla
• En drivande initiativkraft och nyfikenhet
• En vilja att samverka

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt grymma gäng på Dalviksskolan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Louise Hultman, rektor tfn: 036-10 24 86
Anton Malmqvist, biträdande rektor tfn: 036-10 73 23

Här hittar du kontaktuppgifter till fackliga företrädare på utbildningsförvaltningen (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som lärare F-3/ förskollärare i förskoleklass.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Jönköpings kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskoleklass är 2024-04-21.

Sök andra jobb som lärare i förskoleklass

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb