Service & Support Manager

Ledig tjänst på VEM Rekrytering

Sök ledigt jobb som Kundtjänstchef i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på VEM Rekrytering i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och .. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-08-14.

Hitta till arbetsplatsen på VEM Rekrytering

Arbetsplatsen hos VEM Rekrytering ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Kundtjänstchef
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats VEM Rekrytering
Organisationsnummer 5568322134 (VEM Chefsrekrytering & Interim AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå .
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-08-14

VEM Rekrytering VEM söker en initiativtagande och lösningsfokuserad Service & Support Manager till Coloreel som vill bidra till att revolutionera textilindustrin med innovativ teknologi.

 

Om tjänsten

Som Service & Support Manager kommer du att ha ett helhetsansvar för service- och supportfunktionen där installation, utbildning, service och ärendehantering ingår. Stort fokus för dig blir att planera och säkerställa en professionell on-boarding ute hos kunderna runt om i världen. Vidare kommer du arbeta intensivt med att utveckla och implementera processer och flöden för att skapa rätt förutsättningar för att möta den kraftiga tillväxt som bolaget står inför. Ditt team består idag av fem servicetekniker som främst är ute hos kunderna och installerar och utbildar samt en medarbetare med fokus på att hantera inkommande ärenden. Din roll och ditt team kommer sannolikt växa i takt med verksamheten.

 

I rollen kommer du agera ”spindeln i nätet” med breda kontaktytor, internt främst med sälj, R&D och kvalité och externt med både slutkund och distributörer i Europa, USA och Asien.

 

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att utveckla och bibehålla goda kundrelationer, det är självklart fördelaktigt med erfarenhet inom service- och supporthantering men det är inget krav. Du har erfarenhet av ledarskap och har ett stort intresse av att leda och utveckla både organisationen och dina medarbetare. Ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med teknikintensiva produkter är viktigt för att du ska lyckas i rollen. Då det ingår mycket internationella kontakter behöver du vara van vid att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt.

 

Som person trivs du i en föränderlig och varierande miljö där du är duktig på att snabbt hitta de rätta vägarna framåt. Du har en förmåga att se långsiktigt och skapa strukturer, processer och rutiner för att skapa effektiva lösningar på dagens, men även morgondagens utmaningar. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att etablera goda relationer både internt och externt. Prestigelöshet och förmågan att prioritera är andra viktiga egenskaper.

 

Coloreel tar ordet!

Hos oss är påverkansmöjligheten stor och du får frihet att utveckla din funktion för att på bästa sätt möta kundernas högt ställda förväntningar när det kommer till service och support. Vi har en öppen, kreativ och lösningsfokuserad kultur med en mycket god kollegial sammanhållning. Vill du vara med på en revolutionerande resa är vi helt rätt bolag för dig!

 

Coloreel Group AB (publ) är ett svenskt teknik-och innovationsföretag inom textilindustrin. Verksamheten har tagit fram en unik patenterad teknik för att i realtid kunna färga tråd med hög kvalitet under pågående produktion. En banbrytande innovation som öppnar fantastiska nya designmöjligheter inom brodyr och som dessutom ger en stor produktionseffektivisering. Vi är i dagsläget cirka 40 anställda och står inför en fortsatt spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom allt ifrån textil, mode och sportkonfektion, till inte minst brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att bli kunder.

 

Bra att veta

Tjänsten är placerad i Jönköping, med viss flexibilitet till distansarbete, och du rapporterar till VD. I rollen ingår personalansvar för sex medarbetare. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 augusti.

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.
Är du intresserad av tjänsten på VEM Rekrytering? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kundtjänstchef är 2022-08-14.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Jönköping
  Product Quality Specialist

  Ledigt jobb som kvalitetschef på Husqvarna AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som kvalitetschef
 • Jönköping
  Enhetschef - Energimätning

  Ledigt jobb som administrativ chef på Jönköping Energi AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som administrativ chef
 • Eksjö
  Kvalitetschef sökes till Sherwin-Williams

  Ledigt jobb som kvalitetschef på Uniflex Sverige AB i Eksjö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som kvalitetschef
 • Jönköping
  Service & Support Manager

  Ledigt jobb som kundtjänstchef på VEM Chefsrekrytering & Interim AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som kundtjänstchef
 • Aneby
  Manager Global Customer Support

  Ledigt jobb som kundtjänstchef på Hags Aneby AB i Aneby

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som kundtjänstchef
 • Värnamo
  Produktionsledare till Stena Recycling

  Ledigt jobb som miljöchef på OnePartnerGroup GGVV AB i Värnamo

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som miljöchef
 • Jönköping
  Servicechef till Mared Industrial Engineering

  Ledigt jobb som administrativ chef på Mared Group Services AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som administrativ chef
 • Jönköping
  Enhetschef till administrativ enhet i Jönköping

  Ledigt jobb som administrativ chef på Bemannia Kontor AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som administrativ chef