Vi söker en finsnickare/specialsnickare till Alba snickeri

Ledig tjänst på Flodin Rekrytering & Bemanning

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Flodin Rekrytering & Bemanning i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-11.

Hitta till arbetsplatsen på Flodin Rekrytering & Bemanning

Arbetsplatsen hos Flodin Rekrytering & Bemanning ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Flodin Rekrytering & Bemanning
Organisationsnummer 5590227848 (Flodin Rekrytering & Bemanning AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-11

Flodin Rekrytering & Bemanning Är du en erfaren och självgående finsnickare som trivs med ett varierande arbete?

Då kan det vara dig vi söker till Alba snickeri.

Alba snickeri står inför en flytt till nya fina lokaler och med en maskinpark i världsklass kan vi ta emot fler kunder, därför söker vi fler medarbetare.

Som finsnickare arbetar du med specialbeställningar i både traditionella och moderna maskiner. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på dig i både kunskap och driv.

Även du med F-skatt kan var intressant, vi söker främst rätt person som har kompetens och som passar in i vårt team. Arbetstiden är dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som finsnickare och som har goda kunskaper inom ritningsläsning. Svenska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha körkort B och tillgång till bil för att ta dig till arbetet.

Om dig

Vi tror att du som söker är en person som drivs av att utföra ett bra arbete med hög kvalité. Du är flexibel och hjälpsam, och har en yrkesstolthet som gör att du alltid strävar efter att bli bättre på det du gör. Hos oss kommer du att vara en del av ett team som arbetar hårt för att leverera kvalité till våra kunder.

Om Alba Snickeri

Alba Snickeri tillverkar skräddarsydda och mångsidiga lösningar inom kök, garderober, trappor och dörrar. Hos oss är filosofin enkel: att erbjuda kunder och företag flexibla alternativ som möter deras unika behov.

Tillsammans med ett dedikerat team är vi specialiserade inom storskalig produktion av möbler för diverse byggprojekt och företag. För privatpersoner finns även möjlighet att tillsammans med oss skapa skräddarsydda drömkök eller trappor. Idag är vi stolta över att vara en av endast tre företag i Europa som är licensierade i Threespine-tekniken!

Läs mer om oss: www.albasnickeri.se

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman på mail: simon@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Flodin Rekrytering & Bemanning? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2024-08-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Värnamo
  Industriarbetare Värnamo

  Ledigt jobb som polerare, trä på Bemanningspoolen i Värnamo AB i Värnamo

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som polerare, trä
 • Jönköping
  Vi söker en finsnickare/specialsnickare till Alba snickeri

  Ledigt jobb som inredningssnickare/specialsnickare på Flodin Rekrytering & Bemanning AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som inredningssnickare/specialsnickare