Städning i hem 15 tim/vecka.

Ledig tjänst på Memu Svensk Mässbemanning AB

Sök ledigt jobb som Hemhjälp i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Memu Svensk Mässbemanning AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-02.

Hitta till arbetsplatsen på Memu Svensk Mässbemanning AB

Arbetsplatsen hos Memu Svensk Mässbemanning AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Hemhjälp
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Memu Svensk Mässbemanning AB
Organisationsnummer 5565606729 (Memu Svensk Mässbemanning AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-01-02

Memu Svensk Mässbemanning AB

MEMU-HEM arbetar med hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller städtjänster till hem & företag. Vår affärsidé är att underlätta vardagen för familjer och för företag. Vi har en ökad kundtillströmning och söker dig som vill arbeta med städ i privata hem och kontor. Det är ett extra plus om du har arbetat med städning i privat hem eller på kontor samt om du har körkort och tillgång till bil. Just nu söker vi personal som kan arbeta 15 tim/vecka. Arbetstiden är främst förlagd till förmiddagarna.

#jobbjustnu

Skicka gärna ditt cv på mail omgående till info@memu.se Ange ge om du har körkort och tillgång till bil. Vill du hellre ringa, går det bra att slå en signal på 070-7383721.


Är du intresserad av tjänsten på Memu Svensk Mässbemanning AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Hemhjälp är 2022-01-02.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Gnosjö
  myNanny barnvakt Gnosjö, nanny / barnpassning 2-3 gånger/vecka

  Ledigt jobb som barnflicka/barnvakt på YCLA AB i Gnosjö

  Sök jobbet som barnflicka/barnvakt
 • Jönköping
  Barnvakt / barnpassning Jönköping - 5-8 t/vecka - myNanny

  Ledigt jobb som barnflicka/barnvakt på YCLA AB i Jönköping

  Sök jobbet som barnflicka/barnvakt