Turbilschaufför till EDSTRÖM´S VERKTYG i Jönköping

Ledig tjänst på Uniflex Sverige AB

Sök ledigt jobb som Budbilsförare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Uniflex Sverige AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-09.

Hitta till arbetsplatsen på Uniflex Sverige AB

Arbetsplatsen hos Uniflex Sverige AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Budbilsförare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Uniflex Sverige AB
Organisationsnummer 5566370341 (Uniflex Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-09

Uniflex Sverige AB Jobbeskrivning
Turbilschaufför till EDSTRÖM´S VERKTYG i Jönköping

Är du en ansvarsfull, lösningsfokuserad och självgående person som drivs av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet? Vill du vara en viktig del av lageravdelningen inom ett svenskt, medelstort och framgångsrikt företag? Då kan jobbet som Turbilschaufför hos EDSTRÖM´S VERKTYG vara helt rätt för dig!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Turbilschaufför kommer du att lära dig mycket om EDSTRÖM´S VERKTYGs verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går ut på att plocka och leverera kundorder på fasta rutter, till både industrier och byggarbetsplatser. Viss returhantering kan tillkomma. Du kommer också att säkerställa god kundservice. Tjänsten är på heltid med tillträde i januari/februari. Dina arbetstider kommer att vara 7–16.

I jobbet ingår att

* plocka kundorder.
* leverera kundorder på fast rutt
* mottagning av gods


Personliga egenskaper
Vem söker vi?

Till rollen som Turbilschaufför söker vi framförallt dig som är en engagerad och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med transport och att lasta och transportera gods. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta på lager.

Vi ser gärna att du

* har B-körkort
* har erfarenhet av liknande arbete.

Truckkort är meriterande

Om EDSTRÖM´S VERKTYG,

EDSTRÖM´S VERKTYG är en arbetsgivare som månar om sina anställda, med mål att de ska trivas och vilja stanna kvar. Genom att ha frihet under ansvar och teamarbete skapas en arbetsplats med hög laganda och god arbetsmoral. De har också fina förmåner för sina anställda så som aktiviteter och generösa friskvårdsbidrag.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Du blir anställd direkt hos EDSTRÖM´S VERKTYG men Uniflex kommer att ha hand om processen. Så vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Liselotte Wahlgren på telefonnummer: 07333368652 eller via e-post: jonkoping@uniflex.se.

Välkommen med din ansökan!

Om EDSTRÖM´S VERKTYG
Vi vill förenkla för industri- och byggföretag genom att erbjuda ett komplett utbud av verktyg, produktionsmaskiner och maskinservice. Vi tror på långvariga samarbeten där personlig omtanke, lönsamhet och effektivisering värdesätts.
Med över 70 år i branschen vet vi vad branschen kräver och erbjuder idag förutom verktyg, maskiner även utbildning, tjänster och service kring dessa. Något som vi hållit fast vid genom alla år är vår grundtanke – vi sätter kundens affär i första rummet.

”På Edström´s är vi drygt 65 engagerade medarbetare som aktivt jobbar med att skapa mervärde och framgång för våra kunder.”
Är du intresserad av tjänsten på Uniflex Sverige AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Budbilsförare är 2021-12-09.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Jönköping
  B-chaufför sökes för extrajobb!

  Ledigt jobb som budbilsförare på Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som budbilsförare
 • Jönköping
  B-chaufför sökes för extrajobb!

  Ledigt jobb som budbilsförare på Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som budbilsförare
 • Jönköping
  Turbilschaufför till EDSTRÖM´S VERKTYG i Jönköping

  Ledigt jobb som budbilsförare på Uniflex Sverige AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som budbilsförare
 • Jönköping
  Food Courier - Moped / Car in Jönköping

  Ledigt jobb som mopedbud på Foodora AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som mopedbud
 • Jönköping
  Ledigt jobb som Lastbilschaufför i Jönköping

  Ledigt jobb som budbilsförare på Aditro Logistics Staffing AB i Jönköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som budbilsförare
 • Jönköping
  Sveriges bästa förare - Jönköping

  Ledigt jobb som budbilsförare på Tidler AB i Jönköping

  Sök jobbet som budbilsförare