Ledigt jobb som Lastbilschaufför i Jönköping

Ledig tjänst på Aditro Logistics Staffing AB

Sök ledigt jobb som Budbilsförare i Jönköping. Nu finns det en ledig tjänst på Aditro Logistics Staffing AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Aditro Logistics Staffing AB

Arbetsplatsen hos Aditro Logistics Staffing AB ligger i Jönköping i Jönköpings län.

Yrke Budbilsförare
Arbetsort Jönköpings län – Jönköping
Arbetsplats Aditro Logistics Staffing AB
Organisationsnummer 5569203689 (Aditro Logistics Staffing AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Aditro Logistics Staffing AB Om oss
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Kunden är ett stort, expansivt och modernt företag som verkar inom dagligvarubranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Arbetsuppgifter
Som Lastbilschaufför kommer du att leverera till butiker och lassa gods som ska skickas till kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av lastbilskörning. Om du har erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande.

KRAV:

* har CE-körkort
* har erfarenhet av lastbilskörning
* har kunskaper i svenska och engelska
Är du intresserad av tjänsten på Aditro Logistics Staffing AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Budbilsförare är 2021-12-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.