Expressarbetare, extra/Järfälla

Ledig tjänst på aleja ab

Sök ledigt jobb som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud i Järfälla. Nu finns det en ledig tjänst på aleja ab i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-06-13.

Hitta till arbetsplatsen på aleja ab

Arbetsplatsen hos aleja ab ligger i Järfälla i Stockholms län.

Yrke Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Arbetsort Stockholms län – Järfälla
Arbetsplats aleja ab
Organisationsnummer 5566972567 (Aleja AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-06-13

aleja ab

Om oss

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.

Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig

Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning. Just nu har vi en kund som behöver hjälp med renoveringar av garage.

Dina arbetsuppgifter

Den senaste tiden har vi fått in stor del olika flyttuppdrag inom kontor och bohag.

På en del av uppdragen kan även möbelmontering förekomma.


Är du intresserad av tjänsten på aleja ab? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud är 2024-06-13.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb