Administratör fastighetskontoret Stockholm

Ledig tjänst på Lidl Sverige KB HQ

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Järfälla. Nu finns det en ledig tjänst på Lidl Sverige KB HQ i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-09.

Hitta till arbetsplatsen på Lidl Sverige KB HQ

Arbetsplatsen hos Lidl Sverige KB HQ ligger i Järfälla i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Järfälla
Arbetsplats Lidl Sverige KB HQ
Organisationsnummer 9696676312 (Lidl Sverige KB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-09

Lidl Sverige KB HQ

Vill du ha en tjänst med varierande arbetsuppgifter och möjligheten till att utvecklas? Vi söker nu vår nästa administrativa stjärna till ett av våra fastighetskontor.

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Din roll

Fastighetskontoret (FTK Stockholm) ansvarar för Lidls fastigheter, allt från etablering, bygg och förvaltning. På kontoret arbetar idag 12 personer och i denna roll kommer du att arbeta som administratör inom förvaltning på vårt fastighetskontor i Stockholm. Som Administratör på vårt fastighetskontor i Stockholm arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att:

 • Ge avdelningen support i det dagliga administrativa arbetet.
 • Arbeta självständigt i framförallt vårt fastighetssystem (IMS) med felanmälningar, service och underhåll, inventarieförvaltning och tillhörande fakturor.
 • Arbeta med administration och uppföljning av aktiviteter och avtal.
 • Du har daglig kontakt med framförallt våra butiker och externa samarbetsparters men även andra interna avdelningar.

Din profil

 • Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande inom exempelvis administration eller ekonomi i grunden och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga.
 • Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut.
 • Du är en skicklig administratör med god datorvana och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.
 • Du är en god kommunikatör som har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av förvaltning inom fastighets- eller byggsektorn.
 • B-körkort

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 9 december 2021. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Lidl Sverige KB HQ? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2021-12-09.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.