Utbildningsansvarig

Ledig tjänst på Järfälla kommun, Servicecenter

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Järfälla. Nu finns det en ledig tjänst på Järfälla kommun, Servicecenter i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Deltid. 75% Våra öppettider är måndag - torsdag kl 8-16.45, fredagar kl 8-15 Sommartid 1/5-31/8. Möjlighet till distansarbete finns 2 dagar i veckan men det är verksamheten som styr. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på Järfälla kommun, Servicecenter

Arbetsplatsen hos Järfälla kommun, Servicecenter ligger i Järfälla i Stockholms län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Järfälla
Arbetsplats Järfälla kommun, Servicecenter
Organisationsnummer 2120000043 (Järfälla kommun)
Anställningsvillkor Deltid. 75% Våra öppettider är måndag - torsdag kl 8-16.45, fredagar kl 8-15 Sommartid 1/5-31/8. Möjlighet till distansarbete finns 2 dagar i veckan men det är verksamheten som styr. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

Järfälla kommun, Servicecenter Järfälla kommuns Servicecenter ingår i kommunikationsavdelningen, vi är 22 personer fördelade på tre olika svarsgrupper och leds av två chefer. Vi tar emot telefonsamtal, personliga möten och e-post från invånare, företag och besökare. Våra mål är Tillgängligt, Trevligt och Trovärdigt och vi har ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik – passar det dig? Då har vi jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du agerar på direkt uppdrag från servicecenters chefer och deltar i introduktionsplaneringen och utbildar personal. Du arbetar främst med Servicecenter men kommer också i kontakt med andra avdelningar och enheter på kommunen för att kunna göra ett bra utbildningsmaterial. Det är viktigt att du i din roll har en helhetssyn och kan se vilka behov som finns när det gäller utveckling av verksamheten och kompetensutveckling av personalen. Du kommer också sköta våra kundnöjdhetsundersökningar, ta ut statistik och underlag från vårt ärendehanteringssystem och telefonisystem för att använda som rapportunderlag och utvecklingsunderlag för medarbetare och chefer. Även här ingår att utveckla och förbättra tjänsten. Du utför medlyssningar samt uppföljningar av resultatet på individ- och gruppnivå tillsammans med cheferna.

Som utbildningsansvarig för Servicecenter följer du vår årsplan och ansvarar och utvecklar våra utbildningsplaner. Du håller själv utbildningar och tar vid behov även in andra utbildare i ämnen som behövs för kompetensutvecklingen. Uppföljning och utvärdering av utbildningarna är också ditt ansvar. I denna del av rollen ingår också:

• Servicehandläggare - Arbeta ca 10 % i Servicecenters front som servicehandläggare i telefon eller besökslokal.
• Annat administrativt arbete kan förekomma såsom stötta chefer i rekryteringsprocessen, beställningar och hantering av inköp och fakturor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• har erfarenhet av att skapa utbildningsplaner, utforma utbildningsmaterial samt utbilda, främst inom service och bemötande
• är riktig duktig på PowerPoint, Excel och Word
• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser gärna att du har:
• har akademisk utbildning, gärna inom beteendevetenskap eller motsvarande
• arbetat med kvalitetsuppföljning, t.ex. kundundersökningar
• arbetat inom en kundtjänst tidigare
• kunskaper i något E-learning system
• arbetat i Dreambroker (vi skapar våra digitala utbildningar i det systemet)

Då du kommer att utbilda personal är det viktigt att du är en god och tydlig kommunikatör. Du är väl medveten om hur du kommunicerar med andra och anpassar dig efter situationen samt har lätt för att samarbeta med andra. Du kan planera och prioritera ditt eget arbete, tar ansvar för din uppgift och driver egna processer vidare hela vägen till mål. På vår arbetsplats sker ständiga förändringar och förbättringar, vi vill framåt och vi vill utveckla. Därför är det viktigt för oss att du också är en flexibel person som gillar förändring.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte utan sök nu!

ÖVRIGT
Vänligen bifoga ditt CV och personligt brev
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Järfälla kommun, Servicecenter? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2023-12-10.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb