Virkesadministratör

Ledig tjänst på Derome Skog

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Hylte. Nu finns det en ledig tjänst på Derome Skog i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Snarast Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Derome Skog

Arbetsplatsen hos Derome Skog ligger i Hylte i Hallands län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Hallands län – Hylte
Arbetsplats Derome Skog
Organisationsnummer 5561204487 (Derome AB)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Snarast Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Derome Skog Derome är ett familjeföretag som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Idag är vi cirka 2 800 medarbetare och beräknar omsätta runt 11 miljarder kronor.

Inom Derome jobbar vi för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vi gör det genom att värdesätta ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Men också genom kompetensutveckling och ett nära, engagerande ledarskap. Vi vill helt enkelt att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av företaget.
Beskrivning
I över 70 år har trä och relationer varit våra råvaror.

Från skogar i närområdet hämtar vi det timmer som sågas i våra sågverk. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. Genom gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet, kan vi med stolthet säga att vi är riktigt vassa på att optimera virkesutfallet. Nu söker vi dig som vill vara en del i vårt gäng i rollen som virkesadministratör.

Arbetsuppgifter
I rollen som virkesadministratör ansvarar du för det administrativa arbetet inom virkeshandel, administration, uppföljning och redovisning. Du arbetar i det operativa flödet och hanterar stora datamängder och bitvis komplex information. Din huvudsakliga uppgift är att på olika sätt stödja vår inköps-/fältorganisation.

Kvalifikationer
Detta är ett jobb för dig som är självgående och som trivs med att ta ansvar. Arbetet kräver att man är noggrann och strukturerad och på samma gång har förmågan och viljan att hantera snabba förändringar under perioder med ett högre tempo. Arbetet innebär såväl interna som externa kontakter och vi ser därför att du behöver vara trygg i att kommunicera och samarbeta med många typer av människor.

Vidare tror vi att du är ekonomkunnig som har arbetat med administration, gärna inom skogsbranschen. Det är meriterande om du har en god förståelse för virkeslogistik, virkesflöde och virkestransport.

Villkor
Placeringsort för tjänsten på Kinnareds eller Svenljungas virkeskontor. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Omfattning tillsvidare heltid. 

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om oss

Derome gör mer av skogen. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. I vårt affärsområde för Skog ingår du i ett team av gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet - Trä och handslag är våra råvaror.
Är du intresserad av tjänsten på Derome Skog? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb