Sommarvikarier till hemtjänsten, Bemanningscenter

Ledig tjänst på Huddinge kommun

Sök ledigt jobb som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Huddinge. Nu finns det en ledig tjänst på Huddinge kommun i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Intermittent anställning (tim.) Omgående eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Huddinge kommun

Arbetsplatsen hos Huddinge kommun ligger i Huddinge i Stockholms län.

Yrke Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Arbetsort Stockholms län – Huddinge
Arbetsplats Huddinge kommun
Organisationsnummer 2120000068 (Huddinge kommun)
Anställningsvillkor Intermittent anställning (tim.) Omgående eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Huddinge kommun Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Bemanningscenter är en kommunal verksamhet och har ansvar för Huddinge kommuns vikariehantering inom egen regi. Vårt uppdrag är att bemanna och rekrytera timvikarier till olika verksamheter inom funktionsstöd och äldreomsorgen vid korttidsfrånvaro som sjukdom, semester eller utbildning.
Vi söker just nu timvikarier till Hemtjänst Skogås och Trångsund inför vår och sommar. Bor du i Trångsund, Skogås, Haninge eller Farsta så har du nära till arbetsplatsen, och det går även smidigt att ta sig till från stan. Övriga sökande är självklart också välkomna!
Våra behov varierar periodvis, men vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan introduceras när det behövs på våra verksamheter, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan nu!-

Arbetsuppgifter
Vill du tillsammans med oss göra skillnad när det behövs som mest? Som anställd i Huddinge kommun får du ett viktigt och meningsfullt arbete som påverkar andra människors vardag.

Arbetsuppgifterna innefattar att tillgodose våra brukares individuella behov av vård, omsorg, och aktiviteter. Du behandlar de brukare med respekt med fokus på att få dem att känna sig trygga och delaktiga i sin vård.

Arbetsrutinerna kan variera mellan arbetsplatser, men gemensamt för alla våra verksamheter är att vi har brukaren i fokus.Din profil
För att vara aktuell för arbete behöver du kunna vara tillgänglig minst tre dagar i veckan. Vi har verksamheter som är öppna alla årets dagar. Därför behöver du kunna arbeta varierande arbetstider som kan förekomma dag och kväll, både vardagar och helger. Eftersom du arbetar på olika tider ställs särskilt höga krav på flexibilitet. Du behöver kunna vara tillgänglig med kort varsel.
Du som söker tjänsten har B körkort och/eller kan cykla samt erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Det är särskilt meriterande om du är utbildad undersköterska samt erfarenhet inom hemtjänst.

Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående, samt att du även är intresserad av att arbeta under semesterperioden juni-augusti 2024 och kan gå på schema minst 4 sammanhängande veckor.
Inom hemtjänsten har våra verksamheter behov av kvinnlig personal, detta med hänsyn till brukarnas behov av självbestämmande och kroppslig integritet.
Du behöver vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med personer som är i stort behov av kontinuitet, struktur och omvårdnad. Särskild vikt läggs på bemötande, människosyn och empati.

Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. God datavana krävs då dokumentationen görs digitalt.
Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi tillsätter löpande.

Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister så ansök gärna det i samband med att du söker tjänsten. Utdraget heter Kontroll av egna uppgifter. Du kan hämta hem det från polisens hemsida:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan via denna annons, och inte via e-post, telefon eller post.
Vid frågor om den utannonserade tjänsten kontakta
bemanningscenter.rekryteringen@huddinge.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Är du intresserad av tjänsten på Huddinge kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering är 2024-04-30.

Sök andra jobb som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb