Förskollärare vikariat till förskolan Utsikten

Ledig tjänst på Huddinge kommun

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Huddinge. Nu finns det en ledig tjänst på Huddinge kommun i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön.. Arbetet är Vikariat, Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-02.

Hitta till arbetsplatsen på Huddinge kommun

Arbetsplatsen hos Huddinge kommun ligger i Huddinge i Stockholms län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Stockholms län – Huddinge
Arbetsplats Huddinge kommun
Organisationsnummer 2120000068 (Huddinge kommun)
Anställningsvillkor Vikariat, Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Huddinge kommun Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Enhetsbeskrivning
Utsiktens förskola ligger i ett naturskönt område med natur och djur tätt inpå. Vi ingår i en enhet med sex andra förskolor där vi strävar efter en stark gemensam grund som bygger på Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi arbetar projekterande, utforskande och ser lärmiljön som ett aktivt inkluderande verktyg i arbetet med barnen. Alla pedagoger ingår nätverk för kompetensutveckling, har egen planeringstid, reflektionstid i arbetslaget samt ett par studiedagar fördelade under läsåret.

Vision
Huddinge kommuns kommunala förskolor-
en demokratisk arena för barns dialog med världen och värden.


-

Om arbetet
Som förskollärare i Huddinge kommun omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. I arbetet som förskollärare bildar omsorg, utveckling och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar kvalitet, tydlighet och struktur.
På ett positivt sätt bemöter du barn och vuxna utifrån förskolans värdegrund. Som förskollärare ansvarar du för att aktivt leda, planera och kvalitetssäkra det dagliga arbetet på förskolan. Du ska också systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal.

Din profil
Vi söker dig, en utbildad förskollärare, som vill driva en utforskande undervisning med hjälp av de 100 språken. Som person är du trygg och engagerad i din professionella yrkesroll och ser en närvarande och delaktig pedagog som en självklarhet i verksamheten. Vi ser på oss själva som en reflekterande utbildning utifrån tanken att det är i dialog med både barn och pedagoger vi utvecklas och lär. Vi strävar alltid mot en personlig utveckling liksom verksamhetsutveckling så därför är det viktigt att du är öppen för nya tankar och idéer samtidigt som du själv delar med dig av dina erfarenheter på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Hos oss får du tillfälle att utforma både lärmiljön och verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med kollegor och barn. Du har goda IT-kunskaper och ett krav är att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett situationsanpassat arbetssätt, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Huddinge kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-02.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb