Förskollärare - Engelsktalande förskollärare

Ledig tjänst på Förskolan Nygården

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Huddinge. Nu finns det en ledig tjänst på Förskolan Nygården i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-11-30.

Hitta till arbetsplatsen på Förskolan Nygården

Arbetsplatsen hos Förskolan Nygården ligger i Huddinge i Stockholms län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Stockholms län – Huddinge
Arbetsplats Förskolan Nygården
Organisationsnummer 5567288203 (Excolere AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Vi söker nu en erfaren och driven tvåspråkig förskollärare, med erfarenhet av att arbeta Reggio Emilia inspirerat, till New Garden International Preschool i Vårby, Huddinge kommun. Vår utbildning bedrivs på svenska och engelska, och nu söker vi dig som framför allt talar och undervisar på engelska.

Är du bosatt i ett annat område i Sverige och sugen på att flytta till Stockholm så har vi också möjlighet att erbjuda en tjänstebostad.

Vi är inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, vilket innebär att vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare med en stark inneboende drivkraft att utforska omvärlden.

Hos oss arbetar ett engagerat team som tror på det kompetenta barnet vilket återspeglas i förhållningssättet i alla möten med barnen.

För oss är goda relationer viktiga, vilket innebär att du ska vara lyhörd, empatisk och kunna samarbeta bra. Vi lägger även stor vikt vid ett professionellt bemötande i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare. I ditt uppdrag som förskollärare är du med och driver arbetet, samt bidrar till att vardagen på förskolan fungerar väl och att dagens alla moment baseras på barns delaktighet och inflytande. Du är en öppen och positiv person med stort engagemang för ditt uppdrag. Läroplanen är ett levande dokument för dig och ligger till grund för utbildningen.

Du deltar aktivt och driver på det pedagogiska utvecklingsarbetet tillsammans med duktiga och inspirerande kollegor som både kan och vill erbjuda den bästa utbildningen för våra barn. Du driver planering och utvärdering av arbetet tillsammans med dina kollegor. Du är medutforskare tillsammans med barnen, lyssnar på barnens berättande, tankar, fantasi och kreativitet samt skapar möjligheter för fortsatt undersökande tillsammans. Du får möjlighet att ingå i nätverk tillsammans med andra pedagoger från våra andra förskolor, där en pedagogista stöttar, inspirerar och utmanar er i det pedagogiska arbetet i gemensam reflektion.

På våra förskolor har vi ett språkutvecklande arbetsätt baserat på aktuell forskning för att främja barns språkutveckling med fokus på hundraspråkighet.

Vi arbetar projekterande vilket innebär att vi utgår från barnens tankar, erfarenheter, intressen och åsikter och förbinder dessa i barnens projekt med läroplanens mål och intentioner som grund.

Vi använder av oss pedagogisk dokumentation som arbetssätt där vi genom observation, reflektion och analys av barnens lärprocesser och utforskande omskapar utbildningen i syfte att utmana barnen vidare i lärandet. Vi håller oss uppdaterade och tar hjälp av relevant forskning, utbildningar samt kollegiala möten och reflektioner för att hela tiden hålla oss á jour och vidga perspektiven kring utveckling, lärande och omsorg. Vår arbetsmiljö bygger på öppenhet, respekt, eget ansvar och är fri från diskriminering.


Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare med ett stort intresse och engagemang samt en god ledarskaps- och samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att ha arbetet Reggio Emilia inspirerat och brinner för barns röst samt utveckling och lärande. Du tycker om att sprida glädje omkring dig! Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar.


Om tjänsten –

- Vi erbjuder dig en förskola i utveckling med flera möjligheter till inflytande och delaktighet i beslutsprocesser.

- Du får möjlighet att tillsammans med andra förskollärare ingå i förskollärare nätverk och utvecklas i ett större sammanhang.

- Du får möjlighet till utvecklingsmöjligheter.

- Du får regelbundet gå på interna och externa utbildningar.

- Vi kan erbjuda en pedagogisk handledare under det första året.

- Vi erbjuder bland annat pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

- Vi erbjuder enskild och gemensam reflektionstid.

- Ett nära samarbete med ledningsgruppen

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen att skicka ett CV och ett Personligt Brev till rekryteringglimten@gmail.com


#jobbjustnu


Är du intresserad av tjänsten på Förskolan Nygården? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-11-30.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb