Ekonomiassistent

Ledig tjänst på STJÄRNDISTRIBUTION AB

Sök ledigt jobb som Ekonomiassistent i Hofors. Nu finns det en ledig tjänst på STJÄRNDISTRIBUTION AB i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-07-10.

Hitta till arbetsplatsen på STJÄRNDISTRIBUTION AB

Arbetsplatsen hos STJÄRNDISTRIBUTION AB ligger i Hofors i Gävleborgs län.

Yrke Ekonomiassistent
Arbetsort Gävleborgs län – Hofors
Arbetsplats STJÄRNDISTRIBUTION AB
Organisationsnummer 5566127444 (Stjärndistribution AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-07-10

STJÄRNDISTRIBUTION AB

Vi söker en medarbetare med ekonomi- och redovisningskunskaper och glimten i ögat. Du tycker om att ta ansvar för nuvarande och framtida arbetsuppgifter och att självständigt arbeta fram rutiner och arbetssätt som passar oss och dig. Självklart är du noggrann, fokuserad och strukturerad med en förmåga att klara situationer som uppstår med kort varsel. Vår värld är snabb och för att trivas med oss behöver du ha ett visst mått av stress- och kaostålighet. Du är serviceinriktad och positiv som person. Vi vill att du har ett driv att ge god service, förmåga att leda dig själv i det dagliga arbetet. Hos oss trivs du om du är prestigelös och är kaostolerant.

Arbetsuppgifter Tjänsten som ekonomiassistent hos oss innefattar bland annat arbetsuppgifter som löpande bokföring, hantera leverantörsfakturor, registrering av inbetalningar, fakturering och påminnelsehantering samt olika typer av avstämningar. Samt bistå vid månadsfakturering till uppdragsgivare, återförsäljare samt medverka till underlag till redovisningar och avstämningar. Även support både internt och externt till våra kunder och uppdragsgivare. Arbetet på vår ekonomiavdelning är till stor del styrt av interna och externa deadline och det kräver att vi i perioder arbetar i ett högt tempo.

Profil & Erfarenhet Vi söker dig som, förutom ekonomi- och redovisningskunskaper, har mycket god datavana i allmänhet, i första hand att du behärskar Word och Excel bra och att du är en van internetanvändare. Du ska ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, leverantörer, uppdragsgivare och andra samarbetspartners. Vi värdesätter högt att du är öppen och har ett trevligt och ödmjukt sätt gentemot både affärskontakter och medarbetare.

Du som söker denna tjänst bör ha en ekonomisk utbildning minst på gymnasienivå, samt erfarenhet från redovisningsarbete i minst 2 år. Du bör ha körkort och tillgång till bil.

Både deltid och heltid kan vara aktuellt.


Är du intresserad av tjänsten på STJÄRNDISTRIBUTION AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ekonomiassistent är 2022-07-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.