Sjuksköterskor till Neurologi- och strokeavdelning i Helsingborg

Ledig tjänst på Region Skåne, Helsingborgs lasarett

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på Region Skåne, Helsingborgs lasarett i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-07.

Hitta till arbetsplatsen på Region Skåne, Helsingborgs lasarett

Arbetsplatsen hos Region Skåne, Helsingborgs lasarett ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats Region Skåne, Helsingborgs lasarett
Organisationsnummer 2321000255 (REGION SKÅNE)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-07

Region Skåne, Helsingborgs lasarett Gör skillnad. Varje dag

Är du legitimerad sjuksköterska som söker nya utmaningar? Då är du varmt välkommen till oss på neurologi- och strokeavdelningen på Helsingborgs Lasarett. Vi välkomnar såväl erfarna som nyexaminerade sjuksköterskor.

I nyrenoverade lokaler, i sjukhusets huvudbyggnad, vårdar vi patienter med stroke och andra neurologiska sjukdomar såsom Parkinsons sjukdom, Guillain-Barré, myasthenia gravis, multipel skleros, epilepsi och hjärntumörer. Avdelningen består idag av två vårdlag med tretton vårdplatser, varav fem är övervakningsplatser med möjlighet till telemetri. Utöver dessa har vi även tre dagvårdsplatser.

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team tillsammans med undersköterskor, läkare, paramedicinare, farmaceut, logoped och dietist. Vår breda kompetensmix innebär att rätt yrkeskategori utför rätt arbete för våra patienter. Vi är en enhet med gott arbetsklimat som värnar om varandra och som har ett mycket fint samarbete. Här arbetar vi kontinuerligt med utvecklings-och förbättringsarbete och sätter patientsäkerhet i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två sjuksköterskekollegor till vår avdelning! I ditt arbete ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för vårdavdelning kombinerat med specifika arbetsuppgifter för en avdelning med vår profilering. Det innebär att du även arbetar med hög beredskap inför akuta situationer, hantering av trombolysbehandling samt deltagande i rehabiliteringsarbete.

Din tjänstgöring inleds med en introduktionsperiod där våra handledare och omvårdnadsledare agerar som erfarna kompetensstöd och som hjälper dig att komma in i arbetet på ett metodiskt och strukturerat sätt med tid för reflektion.

Tjänsten innebär heltid 38,25 timmar per vecka och som anställd hos oss har du goda möjligheter att påverka din schemaläggning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom neurologi- och strokevård.

Avseende de personliga egenskaperna söker vi dig som trivs och fungerar väl med att arbeta i team tillsammans med kollegor inom både din egen och andra professioner. Arbetet kräver självständighet och flexibilitet liksom förmåga att hantera olika situationer även när tempot stundtals är högt. Vi ser gärna att du, likt oss, har intresse av utvecklings- och förbättringsarbete och vill vara delaktig i kompetensutbyte mellan kollegor. Därutöver ser vi att du är engagerad med en god servicekänsla och ett stort egenansvar, tillsammans skapar vi förutsättningar för att vården och arbetsmiljön ska bli så bra som möjligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!
Är du intresserad av tjänsten på Region Skåne, Helsingborgs lasarett? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-08-07.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb