Reservdelsspecialist

Ledig tjänst på Hedin Bil

Sök ledigt jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på Hedin Bil i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-16.

Hitta till arbetsplatsen på Hedin Bil

Arbetsplatsen hos Hedin Bil ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats Hedin Bil
Organisationsnummer 5560613456 (Hedin Göteborg Bil AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-16

Hedin Bil

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

ArbetsuppgifterSom Reservdelsspecialistansvarar du för försäljning av reservdelar och tillbehör i enlighet med direktiv som finns för respektive produkt samt inköp och lagerunderhållning av produkterna.

 • Ansvar för försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.
 • Du arbetar med kundkontakt och service, och i din roll ingår att hålla hög kvalité och ett effektivt arbete.
 • I arbetsuppgifterna ingår att garanti- och försäkringsskador behandlas enligt gällande regler.

Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Intresse för bildelar
 • Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet av servicearbete
 • Data- och telefonvana, gärna med erfarenhet av affärssystemet Kobra
 • Du är stresstålig, noggrann ochhar förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
 • Du har god prioriteringsförmåga och ett gott sinne för ordning och reda.
 • Meriterande med truckkort
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Krav på B-körkort

Varför jobba med oss? Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se


Är du intresserad av tjänsten på Hedin Bil? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist är 2024-08-16.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb