Är du VR Pågatågens nya lokförare i Helsingborg eller Hässleholm?

Ledig tjänst på VR Sverige AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på VR Sverige AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt kollektivavtal.. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-16.

Hitta till arbetsplatsen på VR Sverige AB

Arbetsplatsen hos VR Sverige AB ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats VR Sverige AB
Organisationsnummer 5563519437 (VR Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt kollektivavtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-16

Vi på VR Pågatågen söker nu lokförare som brinner för att ge våra resenärer en god upplevelse och säker resa med oss!

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Fordonen vi arbetar med är moderna och håller hög teknisk kvalitet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning, därför är marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tryggheten i ett kollektivavtal en självklarhet.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för deltid eller timanställning om det är av intresse. Stationeringsorterna som du har möjlighet att utgå ifrån är Helsingborg eller Hässleholm. Arbetet som lokförare hos VR Pågatågen innebär tjänstgöring vardag som helg och under dygnets alla timmar, men utan övernattningar eller kvartstid.

Inom VR Pågatågen har vi nolltolerans för alkohol och droger.

 

Din bakgrund och kompetens

För att få en anställning hos oss har du examen som lokförare och goda referenser från tidigare arbetsgivare. Det är även mycket meriterande om du har kompletterade intyg från annan tågoperatör och/eller utbildning i fordonstypen X61. Givetvis uppfyller du även Transportstyrelsens krav och föreskrifter.

Personliga egenskaper

Som person är du lugn med en förmåga att fokusera på rätt saker när det uppstår pressade situationer och störningar. Att säkerhet och kvalitet ligger i ditt främsta fokus är en självklarhet för dig och du vill tillsammans med oss inspirerar fler att åka kollektivt!

Inom Pågtågen är vi engagerade, bidrar till positiv stämning och har ett stort kundfokus. För att trivas hos oss tror vi att du delar denna syn på arbetet. Du bidrar med dina erfarenheter för att utveckla VR Pågatågen samtidigt som du alltid är öppen för att fortsätta lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll.

Som lokförare är det viktigt att du trivs med att arbeta självständig, samtidigt som du tycker det är kul och får energi av att samarbeta med dina kollegor ombord och i servicefunktioner.

Ansökningsprocess 

Urval och kontakt sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag! Din ansökan innehåller CV och gärna ett personligt brev samt information om du är intresserad av en placering i Helsingborg eller Hässleholm.

Sista ansökningsdagen är den 15 december 2023. Vid frågor om tjänsten eller hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss!

Björn Andersson, enhetschef i Helsingborg - bjorn.andersson@vrsverige.com , 0766-44 86 81

Zandra Larsson, enhetschef i Hässleholm - zandra.larsson@vrsverige.com , 0766-44 82 16

 

Om VR Sverige

VR Sverige ansvarar för Pågatågen i södra Sverige på uppdrag av Skånetrafiken. I det uppdraget ingår även busstrafiken i Helsingborg och Kristianstad. I Östergötland ansvarar VR Sverige för Östgötapendeln på uppdrag av Östgötatrafiken. I Stockholm kör VR buss, spårvagn och lokaltåg på uppdrag av SL. Med cirka 3 000 medarbetare, 520 bussar, 179 tåg och 68 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. VR Sverige ägs av finska VR som sedan 160 år tillbaka kör tåg, bussar och spårvagnar i Finland. Tillsammans tar vi ett stort miljöansvar och bidrar till att minska trafikens miljöeffekter och samhällets koldioxidavtryck.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Är du intresserad av tjänsten på VR Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-12-16.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb