Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatri dagsjukvård, Helsingborg

Ledig tjänst på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel

Sök ledigt jobb som Arbetsterapeut i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel

Arbetsplatsen hos Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Arbetsterapeut
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel
Organisationsnummer 2321000255 (REGION SKÅNE)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-11

Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av personcentrerad vård och vill bygga upp din kompetens i en miljö där du möter en bredd av patienter och diagnoser inom psykiatrin och där samarbete är ett nyckelord? Tycker du det känns intressant att få vara med i uppstarten av en helt ny verksamhet där du får chans att påverka och arbeta utvecklingsinriktat i din profession? Då kan det vara dig vi söker!

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Helsingborg har heldygns- och öppenvård i Ängelholm, Helsingborg och Landskrona. Vårt upptagningsområde är de tio kommunerna i nordvästra Skåne som vi har ett gott samarbete med genom samverkansmöten och vårdplaneringar.

Vi är i startgroparna för en helt ny verksamhet inom VO vuxenpsykiatri där enheten kommer innefatta Dagsjukvård för allmänpsykiatriska patienter. Verksamheten kommer bestå av blandade yrkesgrupper såsom sjuksköterskor, överläkare, skötare, enhetschef, kurator, Peer-support, arbetsterapeut med flera där fokus kommer att vara på teamarbete. Verksamheten planeras starta den 1/1 2024 och vi ser fram emot att välkomna nya kollegor som vill vara med på resan!

Dagsjukvård är en speciell vårdform på så sätt att patienterna skall kombinera vardagsliv med en ganska omfattande tidsmässig psykiatrisk behandling och rehabilitering. Det särpräglade med den undersökta dagsjukvården är att man arbetar med en tydlig behandlingsinriktning som innefattar en rad olika individuellt anpassade behandlingar samt även ha möjlighet till hembesök. Till oss kommer patienter som har kontakt med psykiatrisk specialistvård och som behöver mer stöd än traditionell öppenvård kan ge. Vi erbjuder psykoedukation i grupp, grupp för beteendeaktivering och kommer att arbeta återhämtningsinriktat och personcentrerat.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som arbetsterapeut kommer dina arbetsuppgifter bestå av att göra bedömningar både som underlag till den samlade teambedömningen och för det fortsatta arbetsterapeutiska behandlingsarbetet, exempelvis funktionsbedömningar. Ditt arbete kommer i första hand ske genom individuella kontakter, men även genom gruppbehandling och ibland i samarbete med andra yrkeskategorier. Vid behov kommer du även att göra hembesök hos patienter. Hos oss erbjuds du möjligheten att tillsammans med teamet utveckla bedömnings- och behandlingsarbetet såväl individuellt som i grupp, utifrån vad som kommer att efterfrågas på enheten.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i en ny uppstartad verksamhet som är i ett spännande förändringsarbete. Handledning, metodstöd och vidareutbildning ser vi som en självklar del för att du ska trivas och utvecklas som behandlare hos oss.

Låter detta intressant?

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs även språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med psykiatriska funktionsnedsättningar är starkt meriterande. Har du giltigt B-körkort är det en fördel.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för patientens återhämning och intresse för att bedriva gruppverksamhet i öppenvården med olika aktiviteter. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av funktions- och aktivitetsbedömningar. För oss är det viktigt att du är engagerad i ditt arbete och aktivt bidrar till ett bra arbetsklimat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter genom ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du trygg och stabil i din yrkesroll och van vid att arbeta självständigt, men har också god samarbetsförmåga utifrån att vi arbetar i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

På https://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Är du intresserad av tjänsten på Region Skåne, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Arbetsterapeut är 2023-12-11.

Sök andra jobb som arbetsterapeut

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Tomelilla
  Arbetsterapeut till Vårdcentralen Brösarp och Vårdcentralen Ystad

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på REGION SKÅNE i Tomelilla

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Ystad
  Arbetsterapeut till Vårdcentralen Brösarp och Vårdcentralen Ystad

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på REGION SKÅNE i Ystad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Helsingborg
  Arbetsterapeut till vårdboende

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Helsingborgs kommun i Helsingborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Tomelilla
  Arbetsterapeut

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Arena Personal Sverige AB i Tomelilla

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Landskrona
  Arbetsterapeut till Skiftesvägen i Landskrona

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Vardaga AB i Landskrona

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Malmö
  Arbetsterapeut

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Arena Personal Sverige AB i Malmö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Åstorp
  Leg. Arbetsterapeut inom LSS till Rehabteamet i Åstorps kommun

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Åstorps kommun i Åstorp

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Malmö
  Arbetsterapeut till HSL-enheten Rehab särskilt boende

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på Malmö kommun i Malmö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Malmö
  Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2024

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på REGION SKÅNE i Malmö

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut
 • Ystad
  Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2024

  Ledigt jobb som arbetsterapeut på REGION SKÅNE i Ystad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som arbetsterapeut