Administratör till städföretag

Ledig tjänst på Sofieros hemtjänst AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Helsingborg. Nu finns det en ledig tjänst på Sofieros hemtjänst AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Sofieros hemtjänst AB

Arbetsplatsen hos Sofieros hemtjänst AB ligger i Helsingborg i Skåne län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Skåne län – Helsingborg
Arbetsplats Sofieros hemtjänst AB
Organisationsnummer 5591384572 (Sofieros hemtjänst AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Sofiero hemtjänst är ett relativt ny uppstartat företag men som innehar många års erfarenheter av lokalvård. Vi utför städtjänster i privata hem men också i kontor och lokaler, vi tar kvalitén på vårt arbete på största allvar och kunden är det viktigaste vi har.


Vi söker nu en administratör på deltid till vårt kontor som är beläget i Helsingborg!

Vi ser gärna att du som söker har en relevant utbildning och en högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta administrativt inom liknande branscher.


Som administratör på Sofiero hemtjänst kommer du få arbeta med upphandlingar, skriva offerter till potentiella och befintliga kunder, ansöka om RUT på skatteverket, skriva fakturor, rekrytera personal samt hantera löner och kundkontakter med mera.


Om detta låter intressant för dig så tveka inte att skicka iväg ett mejl med ett personligt brev samt ditt CV!


Är du intresserad av tjänsten på Sofieros hemtjänst AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-18.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb