Servicetekniker/Lastbilsmekaniker till Scania i Hedemora

Ledig tjänst på Scania Sverige AB

Sök ledigt jobb som Lastbilsmekaniker i Hedemora. Nu finns det en ledig tjänst på Scania Sverige AB i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-18.

Hitta till arbetsplatsen på Scania Sverige AB

Arbetsplatsen hos Scania Sverige AB ligger i Hedemora i Dalarnas län.

Yrke Lastbilsmekaniker
Arbetsort Dalarnas län – Hedemora
Arbetsplats Scania Sverige AB
Organisationsnummer 5560840976 (Scania CV AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-18

Scania Sverige AB

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Är du en driven mekaniker eller har ett stort mekaniskt intresse? Gillar du att lösa problem och ta egna initiativ? Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande fordon? Då är vi rätt arbetsgivare för dig och nu söker vi en ny kollega till vårt team i Hedemora!

Vi behöver dig som är fingerfärdig och som uppskattar att arbeta praktiskt med både hjärna och händer. Du drivs av att hjälpa våra kunder och se till att kundens verksamhet kan fortsätta vara lönsam. Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen

Om jobbet...

Som servicetekniker arbetar du med lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Som buss- och lastbilsmekaniker arbetar du med allt från service till kvalificerad felsökning, diagnostisering samt reparationer. Du har ett stort eget ansvar att arbeta strukturerat och självständigt. Hos oss är stämningen familjär och du får stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckling. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför ger vi de bästa förutsättningarna att växa, både i karriären och som person.

Du kommer att trivas om du...

• Tycker om varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på teknisk kompetens

• Gillar att arbeta snabbt och effektivt mot kvalitét och lösningar

• Är driven och hungrig i ditt yrkesutövande och vill göra skillnad

• Är serviceinriktad och förstår kundens behov.

Vi söker dig som...

• Är utbildad mekaniker

• Har erfarenhet av tunga fordon / bussar

• Erfarenhet av elarbete är meriterande.

• Kan arbeta både självständigt och i grupp

• Behärskar svenska i tal och skrift

• B-körkort , meriterande är även C, D-körkort


Ytterligare information

Tjänsten är en heltidstjänst och förlagd till dagtid 07:00-16:00 vardagar.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske efter Scanias semesterperiod (vecka 29-32).

Välkommen med din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva.


Är du intresserad av tjänsten på Scania Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lastbilsmekaniker är 2024-08-18.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb