Säljande kundtjänstmedarbetare - kontor på Östermalm!

Ledig tjänst på Devi

Sök ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Haninge. Nu finns det en ledig tjänst på Devi i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-16.

Hitta till arbetsplatsen på Devi

Arbetsplatsen hos Devi ligger i Haninge i Stockholms län.

Yrke Kundtjänstmedarbetare
Arbetsort Stockholms län – Haninge
Arbetsplats Devi
Organisationsnummer 5569166662 (Devi Recruit AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-16

Devi

Vi är på jakt efter fler talanger som vill påbörja en spännande karriär inom försäljning och kundservice. Ingen erfarenhet krävs då vi erbjuder alla våra medarbetare en gedigen utbildning.

Vi erbjuder:- Kontor i centrala Stockholm- Sköna arbetstider förlagda kl. 09.00-18:00 mån-fre- Roliga och motiverande tävlingar- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag- En gedigen utbildning inom försäljning, kundbemötande och personlig utveckling.- En familjär företagskultur med stark teamkänsla.- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö.

Vi söker dig som är:- Duktig på att bygga relationer- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt- Lösningsorienterad och samarbetsvillig- Självständig och resultatinriktad- Bekväm med att ta kontakt över telefon- Vill jobba med försäljning och drivs av att utvecklas

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss.


Är du intresserad av tjänsten på Devi? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är 2024-04-16.

Sök andra jobb som kundtjänstmedarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb