Fordonstekniker

Ledig tjänst på Hedin Bil

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Haninge. Nu finns det en ledig tjänst på Hedin Bil i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-02.

Hitta till arbetsplatsen på Hedin Bil

Arbetsplatsen hos Hedin Bil ligger i Haninge i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Haninge
Arbetsplats Hedin Bil
Organisationsnummer 5560613456 (Hedin Göteborg Bil AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-02

Hedin Bil

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Nu behöver vi stärka uppvårat sammansvetsade team med en Fordonsteknikerpå anläggningen i Haninge.

ArbetsuppgifterI rollen som Fordonstekniker kommer du i huvudsak få arbeta med:

  • Felsökningar
  • Motorservice
  • Underhåll
  • Reparationsarbete

Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, ordningsam och ser möjligheter snarare än hinder. I rollen behöver du ha ett stort säkerhets- och kvalitetstänk. Du behöver vara noggrann och förväntas kunna förstå och följa instruktioner.

Nyckelkompetenser/förmågor

  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete är meriterande
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort

Varför arbeta med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se


Är du intresserad av tjänsten på Hedin Bil? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-08-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb