Servicetekniker

Ledig tjänst på Michael Weinig Ag Filial Sverige

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Michael Weinig Ag Filial Sverige i Hallands län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-18.

Hitta till arbetsplatsen på Michael Weinig Ag Filial Sverige

Arbetsplatsen hos Michael Weinig Ag Filial Sverige ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Michael Weinig Ag Filial Sverige
Organisationsnummer 5164110412 (Michael Weinig Ag - Filial Sverige)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-18

Michael Weinig Ag Filial Sverige

Weinig Servicecenter söker

Resande Servicetekniker

Över 2000 medarbetare världen över arbetar idag för Weinig Group. Vi utvecklar och tillverkar världsledande träbearbetningsmaskiner och -anläggningar, med en omsättning över 4 miljarder årligen. Med en ledande teknologi och ett koncept som ger högsta kvalitet både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt, erbjuder vi föredömliga produktionsprocesser till kunder.


Weinig Servicecenter Sverige söker nu dig som vill bli ny resande servicetekniker där du blir en av totalt fem tekniker i Sverige. Samtliga är anställda på huvudkontoret i Halmstad men har allt som oftast en resande arbetsdag. Sammanlagt finns ett totalt team om elva anställda på huvudkontoret i Halmstad, bestående av tekniska säljare, koordinatorer och servicechef samt tekniker. Weinig servicecenter Sverige har som ambition att bli den ledande serviceleverantören i sitt segment och där kommer du bli en viktig person för att tillsammans kunna uppnå detta mål. Möjlig placeringsort runt Skövde, Jönköping, Växjö eller Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utföra service, reparationer samt installera och driftsätta träbearbetningsmaskiner. I tjänsten ingår en hel del resande. Du utgår hemifrån med förmånsbil (Passat) som är utrustad med förstklassiga verktyg inklusive senaste IT-utrustning. Du kommer periodvis bo borta under veckorna beroende på din hemort och hur kunderna ligger i ditt närområde. Ditt primära arbetsområde kommer vara i Sverige, kunderna finns främst koncentrerade kring Västergötland, Småland, Östergötland, Värmland och Norrlandskusten.

Du kommer att jobba ihop med koordinatorer och reservdelsförsäljare i Halmstad samt med dina teknikerkollegor som utgår från Halmstad, Stockholm och Småland. Du kommer får en professionell introduktionsperiod tillsammans med erfarna kollegor, delvis förlagd till huvudfabriken i Tyskland men även här i Sverige tillsammans med kollegor. Ni jobbar två & två under upplärningstiden som sträcker sig ca. ett år beroende på din erfarenhetsnivå. Arbeten planeras tillsammans i teamet med minst en månads framförhållning för att skapa bästa effektivitet för såväl kunder som tekniker.

Din profil

Utbildning:

Mekatronik – El - Mekanik eller annan relevant teknisk utbildning.

Erfarenhet:

Du som söker kan ha relevant erfarenhet av:

Tekniskt arbete innefattande mekanik, hydraulik, pneumatik eller elektronik.

Maskin/anläggningsunderhåll.

Ritningsläsning.

Funktionstestning och felsökning.

Krav:

B-körkort.

Svenska i tal och skrift.

Goda kunskaper i engelska språket (tal och skrift).

Meriterande:

Språkkunskaper i tyska.

Erfarenhet i att utföra el-arbeten

Arbetat inom träindustri eller med underhåll.

Personliga kvalifikationer:

Du bör ha ett stort tekniskt intresse, vidare är du driven och besitter hög servicekänsla. Vi fäster stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna någon som vill utvecklas i företaget. Finns teknisk grundkunskap hos dig som sökande så erbjuder vi specifik teknisk utbildning för att du ska bli framgångsrik i ditt yrkesutövande.

Lön och anställningsvillkor:

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till service-sweden@weinig.com redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryterande chef görs detta enklast på mail: mattias.vonderluft@weinig.com alternativt på tel. 035176752

Startdatum Snarast möjligt enligt överenskommelse


I denna rekryteringsprocess undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Är du intresserad av tjänsten på Michael Weinig Ag Filial Sverige? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2023-12-18.

Sök andra jobb som servicetekniker, maskin

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb