Fingerfärdiga processoperatörer till trevlig kund i Halmstad

Ledig tjänst på Lernia

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Lernia i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-05-29.

Hitta till arbetsplatsen på Lernia

Arbetsplatsen hos Lernia ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Lernia
Organisationsnummer 5564727013 (Lernia Bemanning AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-29

Lernia Om företaget

Vi söker nu flera processoperatörer till vår trevliga kund som är belägen i Halmstad. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Uppdraget är på längre sikt och vi söker dig som trivs inom industrin och också tänker långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att arbeta som operatör genom produktionsprocessen. Arbete med felsökningar och att arbeta proaktivt så maskinparken kan hållas funktionell ingår också. Vidare förekommer det att du arbetar med att fylla på med material. Arbetstiden är förlagd på 3-skift och du måste kunna arbeta även natt. Tunga lyft förekommer i vissa fall varför en god fysik är viktig.

Formell kompetens

- Teknisk bakgrund

- Erfarenhet som processoperatör

- God svenska i både tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet från tidigare arbete inom industri eller lager

Vana av skiftarbete

Truck och traverskort

Personliga egenskaper

Vi letar efter personer som är positiva, engagerade och som tycker det är viktigt att göra ett bra jobb. Du som söker ska vara teknisk lagd och kanske har arbetat med maskiner tidigare och då gärna som processoperatör. Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan arbeta både självständigt samt i grupp. De personliga egenskaperna är viktiga - så har du lite jäkla anamma - kan du vara den vi söker!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid /Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Processen sköts av rekryterare Annette Klang.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Är du intresserad av tjänsten på Lernia? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-29.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Varberg
  Kvalificerad Driftingenjör - Avfall

  Ledigt jobb som processoperatör, kemisk industri på Qrios Minds AB i Varberg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som processoperatör, kemisk industri