Modersmålslärare i Ungerska

Ledig tjänst på Halmstads kommun, Kärnhuset

Sök ledigt jobb som Modersmålslärare i grundskolan i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Halmstads kommun, Kärnhuset i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. 20% efter behov Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning/timanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. , upphör: 2024-06-17 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-12-06.

Hitta till arbetsplatsen på Halmstads kommun, Kärnhuset

Arbetsplatsen hos Halmstads kommun, Kärnhuset ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Modersmålslärare i grundskolan
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Halmstads kommun, Kärnhuset
Organisationsnummer 2120001215 (Halmstads kommun)
Anställningsvillkor Deltid. 20% efter behov Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning/timanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. , upphör: 2024-06-17 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-06

Halmstads kommun, Kärnhuset Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

ARBETSUPPGIFTER
Modersmålsundervisning i ungerska i grundskola och gymnasieskola.

Studiehandledning på ungerska i grundskola och gymnasieskola.

KVALIFIKATIONER
Behörighet som lärare i ungerska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Har kännedom om Skolverkets kartläggningsmaterial för nyanlända elever.
Goda kunskaper i modersmålen ungerska samt i svenska.

Körkort och tillgång till bil samt god datavana.

Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga. Erfarenhet krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Halmstads kommun, Kärnhuset? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Modersmålslärare i grundskolan är 2023-12-06.

Sök andra jobb som modersmålslärare i grundskolan

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb