Finsnickare/Möbelsnickare till Halmstad

Ledig tjänst på AB Effektiv Halmstad

Sök ledigt jobb som Möbelsnickare i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på AB Effektiv Halmstad i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, 3-6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-12-14.

Hitta till arbetsplatsen på AB Effektiv Halmstad

Arbetsplatsen hos AB Effektiv Halmstad ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Möbelsnickare
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats AB Effektiv Halmstad
Organisationsnummer 5591691372 (AB Effektiv Halmstad)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, 3-6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-14

AB Effektiv Halmstad Din framtida arbetsgivare
Våra kunder finns i Halmstad med omnejd och är verksamma inom tillverkningsindustrin. För framtida behov söker vi nu dig som vill vara en i laget hos oss på Effektiv!

Vad erbjuder rollen?
Som Finsnickare/Möbelsnickare hos Effektiv AB kommer du att inta en central roll där ditt kunnande och hantverksskicklighet får blomstra. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer inkludera att skapa unika och kundanpassade träarbeten samt möbler av högsta kvalitet. Med öga för detaljer och en passion för precision kommer du att vara en nyckelfaktor för att upprätthålla och överträffa våra högt ställda kvalitetsstandarder. Arbetet är i en tillverkningsindustri i Halmstad. Arbetet är förlagt under dagtid.

En sammanfattning i punktform:

* Utföra kundanpassade träarbeten och möbeltillverkning
* Arbeta med hög precision och uppmärksamhet på detaljer
* Samarbeta med kollegor och ha förmåga att läsa samt förstå ritningar
* Ansvara för att projekt levereras enligt höga kvalitetsstandarder och inom angivna tidsramar


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som finsnickeri eller möbelsnickeri.
För att passa i rollen söker vi dig som är flexibel, självgående, innehar god kunskap och stolthet inom yrket, är händig och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person som har god arbetsmoral, är produktiv, samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.
Meriterande om du har flera år inom byggbranschen.

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
CNC, Möbelsnickare, Snickare, Finsnickare, Tillverkning, Halmstad
Är du intresserad av tjänsten på AB Effektiv Halmstad? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Möbelsnickare är 2023-12-14.

Sök andra jobb som möbelsnickare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Halmstad
  Finsnickare/Möbelsnickare till Halmstad

  Ledigt jobb som möbelsnickare på AB Effektiv Halmstad i Halmstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som möbelsnickare