Vård- och omsorgslärare till Kommunvux

Ledig tjänst på Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Organisationsnummer 2120001215 (Halmstads kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver utbilda fler så att vi alla kan få den vård-och omsorg vi behöver! Nu söker vi en vård- och omsorgslärare till Kommunvux, är du den vi söker?

Som lärare på Kommunvux kommer du att arbeta i enlighet med målen i läroplanen och andra centrala och lokala styrdokument, samt ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning. Undervisningen hos oss bedrivs i form av skolförlagd undervisning men även som lärlingsutbildning och flexstudier. Som lärare hos oss kommer du ingå i ett arbetslag med vård och omsorgslärare. Tillsammans med berörda lärare utvecklar du programmet i nära samarbete med verksamheterna inom vård och omsorg i kommunal, regional och privat regi för att ge eleverna bästa möjliga utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en yrkeslärarexamen inriktning mot vård- och omsorg, 90 hp samt yrkeslärarlegitimation. Har du bred erfarenhet inom vård- och omsorg, gärna sjuksköterskebakgrund samt erfarenhet av validering och lärlingsutbildning är detta meriterande.

Vidare är du en engagerad person som kan se elevernas potential och utvecklingsmöjligheter. Du är kreativ, lyhörd och strukturerad med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter samt uppnår kvalité och resultat. Lösningsfokuserad livssyn och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att kunna bedriva ett framgångsrikt arbete tillsammans med kollegor och elever. En viktig del av arbetet är att möta varje enskild elev ute arbetslivet och att då kunna anpassa arbetssätt och bemötande.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi tror på samarbete och kollegialt lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga examensbevis samt yrkeslärarlegitimation, detta för att underlätta rekryteringsprocessen.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen är 2022-07-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.