Technical Asset Manager

Ledig tjänst på Eolus Vind

Sök ledigt jobb som Arbetsledare, elkraft i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Eolus Vind i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-10.

Hitta till arbetsplatsen på Eolus Vind

Arbetsplatsen hos Eolus Vind ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Arbetsledare, elkraft
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Eolus Vind
Organisationsnummer 5563893956 (Eolus Vind AB (Publ).)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-10

Vi har tänkt framåt så långt tillbaka vi kan minnas.
Börja hos oss och se till att vi aldrig slutar.Är du kommunikativ och vill maximera den förnybara elproduktionen? Har du tidigare erfarenhet av vindkraft och internationella kundrelationer? Då kan rollen som Technical Asset Manager i Halmstad hos oss på Eolus Vind vara något för dig.

Detta är en chans att arbeta för ett väletablerat bolag med korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan. Du kommer bli en del av ett team där stort värde sätts på din kompetens, och då Eolus kännetecknas av en prestigelös miljö, värdesätter vi kreativ input och nya idéer som komplement till vår grundläggande struktur som möjliggör god effektivitet.

I denna roll arbetar du nära våra kunder med uppföljning och optimering av de vindkraftsparker som Eolus förvaltar. Du kommer att få ansvar för att driva och hantera försäkringsärenden, och vara kontaktperson gentemot kunder, leverantörer och försäkringsbolag. Tjänsten innefattar också analys och sammanställning av tekniska rapporter, hantering av kontrakt, säkerställande av god arbetsmiljö samt efterlevnad av miljö- och tillståndskrav.

Då du i ditt arbete kommer ha mycket internationella kontakter, och även samarbeta internt med våra driftekonomer, är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll. Du har teknisk såväl som kommersiell förståelse för affären. Om du är en person som driver på ärenden självständigt och får saker att hända samtidigt som du värnar om ordning och reda kommer du trivas hos oss.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi och är van vid att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Du är van vid internationella kundrelationer och avtal och om du har erfarenhet från elmarknaden eller vindkraft så är det en fördel.

Detta är en heltidstjänst på vårt kontor i Halmstad med möjlighet att arbeta hemifrån några dagar per vecka. Du kommer ha jour enligt schema och resor förekommer i tjänsten, så det krävs B-körkort.

Ansök med CV och brev via vår karriärsida. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Lind, Head of Asset Management på mobil 0708-68 45 83 eller mail carl.lind@eolusvind.com.

Kom och tänk stort, högt och långt med oss på Eolus - vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Är du intresserad av tjänsten på Eolus Vind? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Arbetsledare, elkraft är 2022-06-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.