Administratör till kund i Halmstad

Ledig tjänst på Adecco Sweden AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Adecco Sweden AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Kollektivavtal Friskvårdsbidrag. Arbetet är Heltid 8-17 3 månader stora möjligheter till förlänging. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Adecco Sweden AB

Arbetsplatsen hos Adecco Sweden AB ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Adecco Sweden AB
Organisationsnummer 5564472677 (Adecco Sweden AB)
Anställningsvillkor Heltid 8-17 3 månader stora möjligheter till förlänging
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Kollektivavtal Friskvårdsbidrag
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Adecco Sweden AB Har du erfarenhet av administrativt arbete? Är du en strukturerad, flexibel och en serviceminded person som gillar ett varierande arbete? Då har Adecco ett spännande uppdrag för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som administratör är ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter. Du är länken mellan sälj och installationsteamet, där du kommer arbeta både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av att boka transporter, se till så att installatörerna är på rätt uppdrag och att produkterna är på plats. Hjälpa till att stötta vid reklamation och avvikelser. Du har både interna och externa kontakter. Arbetet är förlagt på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från administrativt arbete, har du jobbat i en supportfunktion är det meriterande. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du social, driven, koordinerande, proaktiv och du tycker att det är roligt att arbeta självständigt och ser vad som behöver göras. Du är en flexibel person som föredrar ett varierat arbete där du har en viktig funktion för flera avdelningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som adminstratör är en del av vår personaluthyrning med tillsättning omgående t.o.m 231031, finns möjligheter till att uppdraget förlängs då det är högt tryck på avdelningen. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-84 76 63.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, support, orderhantering, leverantörskontakt, Halmstad,
Är du intresserad av tjänsten på Adecco Sweden AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-09-30.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb