Administrativ assistent

Ledig tjänst på Rami-h Rights & Justice AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Halmstad. Nu finns det en ledig tjänst på Rami-h Rights & Justice AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Rami-h Rights & Justice AB

Arbetsplatsen hos Rami-h Rights & Justice AB ligger i Halmstad i Hallands län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Hallands län – Halmstad
Arbetsplats Rami-h Rights & Justice AB
Organisationsnummer 5591264402 (Rami-h Rights & Justice AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-10-18




Flytande tal och skrift på svenska är ett krav. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är önskvärt. Färdigheter i MS Office är ett krav, övriga IT-kunskaper är meriterande. Körkort B är meriterande.

Intervjuer görs på engelska,

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå bland annat av att ge administrativ och kvalificerad service , stå i självständig kontakt med myndigheter, sammanställning och strukturering av material i både fysisk och digital form, inhämta information från olika databaser, ärenderegistrering, arkivering samt övriga administrativa uppgifter.





Är du intresserad av tjänsten på Rami-h Rights & Justice AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-18.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb