Fräsare, Maskinoperatör till Robustus Wear Components AB

Ledig tjänst på Hallsberg

Sök ledigt jobb som Fräsare i Hallsberg. Nu finns det en ledig tjänst på Hallsberg i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-08-31.

Hitta till arbetsplatsen på Hallsberg

Arbetsplatsen hos Hallsberg ligger i Hallsberg i Örebro län.

Yrke Fräsare
Arbetsort Örebro län – Hallsberg
Arbetsplats Hallsberg
Organisationsnummer 5565955449 (Robustus Wear Components AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Hallsberg

Robustus Wear Components AB är ett företag som tillverkar på lego där vår speciella kompetens är att tillhandahålla produkter av mycket hög kvalitet och med snäva toleranser. Vi tillverkar detaljer i små serier men vi har några produkter som vi tillverkar i medelstora volymer. Många av de produkter som vi tillverkar har slipning som sista operation. Vi är ett härligt gäng som nu behöver förstärkas med en person som gillar lagspel och som kan ta i om det krävs. Eftersom vi är en mansdominerad arbetsplats så ser vi gärna kvinnliga sökanden. För att lyckas och trivas i rollen som fräsare tror vi att du:

- har erfarenhet av verkstadsarbete,

- kan läsa och förstå ritningar och de krav som förekommer,

- är noggrann och alltid strävar efter bästa resultat,

- gillar ett högt tempo i arbetet.


Vi söker en person som är lagspelare och som fungerar bra tillsammans med övriga i gruppen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ställa, programmera, köra och kontrollera de produkter som vi tillverkar i våra fleroperationsmaskiner. Vi kör både en- och få-stycks tillverkning samt mindre serier så arbetet är mycket varierat men ställer samtidigt krav på flexibilitet och yrkeskunskap. Eftersom flertalet av våra kunders produkter har höga krav på både ytfinhet och måttkrav så kommer arbetet kräva noggrannhet. Vi har ett antal 3- och 4-axliga maskiner på Robustus där du främst kommer att arbeta. Vi har även flera 5-axliga maskiner så har du rätt kompetens så kan det innebära att det är någon av dem som du kommer att köra. Vi bearbetar många typer av material men främst stål.

Kunskaper inom svarvning är meriterande och ses som mycket positivt.


Är du intresserad av tjänsten på Hallsberg? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fräsare är 2022-08-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.