Förskollärare till förskolan Åkerön

Ledig tjänst på Hallsbergs kommun

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Hallsberg. Nu finns det en ledig tjänst på Hallsbergs kommun i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Hallsbergs kommun

Arbetsplatsen hos Hallsbergs kommun ligger i Hallsberg i Örebro län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Örebro län – Hallsberg
Arbetsplats Hallsbergs kommun
Organisationsnummer 2120001926 (Hallsbergs kommun)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Hallsbergs kommun I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. Vill du ha roligt på jobbet och dessutom arbeta i en kommun som satsar på förskola och skola, då ska du söka till oss! Vi söker en förskollärare till en tillsvidaretjänst, 100%. 

Hos oss får du möjlighet att utveckla utbildningen och din profession tillsammans med många andra drivna förskollärare. Vi vet redan idag att du kommer att få arbeta med 21st förskollärare. Förskolan har plats för ca. 140–150 barn, en organisation där vi kan hålla ”det lilla i det stora”. Förskolans utformning ger goda möjligheter att arbeta i mindre enheter för att stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg.

Vårt förhållningssätt präglas av att vi är medforskande, tillåtande och lyssnande pedagoger. Ett projektinriktat arbetssätt med pedagogisk dokumentation som kompass ser vi som framgångsfaktorer för alla barns utveckling och lärande. Det är viktigt att utbildningen är intressant, meningsfull och rolig. Vi arbetar med att skapa innehållsrika och inbjudande undervisningsmiljöer som ger plats för lek, kreativitet och utforskande.

Vi arbetar för likvärdig utbildning, oavsett förskola eller avdelning, alla barn ska få en kvalitativ utbildning med barnets bästa som utgångspunkt. Det innebär att alla barn ska få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen. Vi bidrar till att ge barnen en god självkänsla och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande.

Som förskollärare i Hallsberg får du 8 timmars reflektion per arbetslag/veckan som fördelas både enskilt och med arbetslaget. Vi är måna om att pedagogerna får kompetensutveckling/fortbildning, det kan bland annat ske genom kollegialt lärande, föreläsningar och nätverksträffar, samt 5 kompetensutvecklingsdagar per läsår. Du får självklart arbetskläder inne/utomhus och en egen Ipad.

Som medarbetare i Hallsbergs kommun får du friskvårdsbidrag samt möjlighet till semesterväxling, förmånscykel och förmånsbil. 

Vi söker dig som:


• är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande miljöer.
• ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.
• ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
• har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
• i ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati.
• är en del av utbildningen som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:


• utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.
• du behöver vara väl förtrogen med styrdokumenten
• du kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Information om tjänsten:

Tillsvidare, 100%. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2024-04-30

Varmt välkommen att söka tjänsten!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi undanber oss alla kontakter av annonserings- eller rekryteringsföretag i samband med denna annons.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000
Är du intresserad av tjänsten på Hallsbergs kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-04-30.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb