Operatör till vår pulverproduktion

Ledig tjänst på Uddeholms AB

Sök ledigt jobb som Ugnsoperatör i Hagfors. Nu finns det en ledig tjänst på Uddeholms AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-18.

Hitta till arbetsplatsen på Uddeholms AB

Arbetsplatsen hos Uddeholms AB ligger i Hagfors i Värmlands län.

Yrke Ugnsoperatör
Arbetsort Värmlands län – Hagfors
Arbetsplats Uddeholms AB
Organisationsnummer 5560462755 (Uddeholms AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-18

Uddeholms AB

Uddeholms AB är världens ledande tillverkare och leverantör av verktygsstål för industriverktyg. Det är en position vi har nått genom att ständigt bidra till bättre affärer för våra kunder. Kombinationen av högteknologi och ett genuint stålkunnande präglar hela företaget; från tillverkning, forskning, utveckling och vår tekniska kundservice i Hagfors, ut till hela vår världstäckande säljorganisation.

Pulverstål tillhör premiumsegmentet av Uddeholms produktkatalog. För att kunna fortsätta växa inom segmentet har vi investerat i en större atomiseringsanläggning. Nu söker vi en ny medarbetare inom området AM (additive manufacturing) till avdelningen Pulverteknik.

Produktionen inom AM består idag av fem medarbetare. Vi arbetar med tillverkning av pulver till AM, framtagning av operatörsblad, standardiserade arbetssätt, ständiga förbättringsförslag, operatörsunderhåll samt hantering av olika system såsom SAP och AMP.

Din uppgift

Som operatör på AM arbetar du med att förbereda ugnen med allt från ramning av ugn, atomisering samt siktning och packning av pulver, hantering av pulver i lös och fast form.

Din arbetsort är Hagfors och arbetet kommer bli förlagt på 2-skift med arbetstiderna 06.00-14.00 samt 18.00-02.00.

Din profil

I den här rollen samarbetar du med olika delar av verksamheten och vi letar därför efter dig som är en lagspelare och trivs med att både arbeta självständigt och tillsammans med andra för att uppnå ett framgångsrikt resultat. Du är nyfiken och söker ständigt ny kunskap som utvecklar både dig själv och bidrar till förbättringar i verksamheten. Du ifrågasätter gärna varför saker görs på ett visst sätt, och genom din kreativitet hittar du förbättringsmöjligheter.

Vidare söker vi efter dig som är flexibel, ordningsam, strukturerad och noggrann.

Du har en gymnasieutbildning och om du har tidigare erfarenhet av industri och produktionsprocesser är detta meriterande. Vi ser även att du har:

  • god datorvana, Office-paketet (SAP och AMP är meriterande)
  • truck- och traverskort. Heta arbeten är meriterande.
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Giulio Maistro på giulio.maistro@uddeholm.com eller 0563-17351. Sista ansökningsdag är 18 maj men intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.


Är du intresserad av tjänsten på Uddeholms AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ugnsoperatör är 2022-05-18.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.