Kock / kokerska

Ledig tjänst på Högsby kommun, Måltidsverksamheten

Sök ledigt jobb som Kock, storhushåll i Högsby. Nu finns det en ledig tjänst på Högsby kommun, Måltidsverksamheten i Kalmar län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Dagtid. Dagtid måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: 2023-03-01 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-02-03.

Hitta till arbetsplatsen på Högsby kommun, Måltidsverksamheten

Arbetsplatsen hos Högsby kommun, Måltidsverksamheten ligger i Högsby i Kalmar län.

Yrke Kock, storhushåll
Arbetsort Kalmar län – Högsby
Arbetsplats Högsby kommun, Måltidsverksamheten
Organisationsnummer 2120000688 (Högsby kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Dagtid måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: 2023-03-01 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Högsby kommun
Tillsammans med våra invånare, företagare, föreningar, församlingar och alla som vill kommunen väl arbetar vi aktivt med att göra kommunen ännu bättre inom alla områden. Genom att tackla utmaningar gemensamt med kringliggande kommuner har Högsby kommun skapat hållbara lösningar för framtiden.

Med den lilla kommunens möjligheter till flexibilitet, korta beslutsvägar och nära kontakter får du här en gedigen plattform för framtiden. Din egen förmåga, talang och kapacitet definierar gränserna.
Vi är en arbetsplats som förutom vårt medborgaransvar, prioriterar kvalité och trivsel där alla blir sedda och har möjlighet att bidra. Välkommen du också!
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock/kokerska till måltidsverksamheten i Högsby kommun. Du har ett stort intresse för matlagning och dietkost. I arbetsuppgifterna ingår egenkontroll, beställningar och andra förekommande uppgifter i storkök.
Arbetet är omväxlande!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom storkök eller minst 3 års erfarenhet från arbete i storkök. Du har ett stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt samt kunskap och erfarenhet av specialkost.

Du ska aktivt kunna efterfölja hygienkrav och krav på livsmedelshantering.
Du är driftig och tar egna initiativ. Du har förmågan att skapa, bevara och utveckla goda relationer på arbetsplatsen och en mycket god samarbetsförmåga, Du är serviceinriktad, lösningsbenägen och har god organisationsförmåga.

Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska i både tal och skrift så att du kan kommunicera och dokumentera utefter verksamhetens behov. Vi förutsätter att du har god datakunskap. Vi använder bl.a. Visma, Mashie och Matilda i vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Är du intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken:
https://minasidor.hogsby.se/oversikt/overview/212

Högsby kommun samarbetar med rekryteringsverktyget OffentlígaJobb. Vi ber dig därför att söka tjänsten via "sök jobbet här"-funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Högsby kommun, Måltidsverksamheten? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kock, storhushåll är 2023-02-03.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb