Team Destination Strandbaden

Ledig tjänst på Destination Strandbaden AB

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Höganäs. Nu finns det en ledig tjänst på Destination Strandbaden AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Destination Strandbaden AB

Arbetsplatsen hos Destination Strandbaden AB ligger i Höganäs i Skåne län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Skåne län – Höganäs
Arbetsplats Destination Strandbaden AB
Organisationsnummer 5567138655 (Destination Strandbaden AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Destination Strandbaden AB

Vill du vara med i Team Destination Strandbaden? Rum, Glamping, Camping, Ställplatser, Mat, Dryck, Fika, Glass samt Höganäs Serviceteam. Vi behöver värdar, kökspersonal, städare, omvårdare, hantverkare, trädgårdsfixare … ja allt möjligt! Det viktigaste är att vi tillsammans gör allt vi kan för våra gäster och kunder med stolthet och noggrannhet, gärna med ett skratt och ett leende på våra läppar. Är du rätt person ser vi till att hitta rätt plats för dig i vårt team.

Vi svarar bara på ansökningar som innehåller tillräckligt mycket information om vem du är, vad du söker och vilka egenskaper och styrkor du har för att utföra jobbet. Personlighet är viktigare än allt annat, håll ansökan kort och lättförståelig. Vi gör ett löpande urval för personlig presentation via ett videomöte, kom in med ansökan snarast om du vill jobba med oss!

Vi håller ansökan öppen tom maj men tilldelar tjänster i turordning. Hoppas vi ses!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Destination Strandbaden AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2024-05-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb